Valokuvaus: muutama luontokuva ja tekstuurikuvia vapaasti käytettäväksi

9.46

Perjantaipäivän kunniaksi fiilistellään sellaisilla jutuilla, jotka eivät ole ominta itseäni; luontokuvilla. Lopussa on tarjolla kuitenkin muutakin.

Ylläolevat kuvat ovat mökkireissulta, jolla kerrankin sain itseni sängystä ylös aamu-usvan aikaan. Samalla reissulla tuli kuvattua työkäyttöön myös nippu tekstuurikuvia ja ajattelin julkaista osan niistä myös tänne blogiin eksyneiden iloksi.


Thumbnailien mukaiset tekstuurikuvat ovat saatavilla täältä alkuperäisessä resoluutiossa ja ovat vapaasti käytettävissä. Mikäli innostut käyttämään näitä kuvia ja niistä on sinulle jotain hyötyä, niin jätäthän jonkinlaisen kommentin lataamisen ohessa.

Viikonloppuja. Maanantaina palataan asiaan postauksella Suvilahdesta, jossa avataan huomenna ~100 metriä pitkä laillinen graffitiseinä. Olen asiasta jossain määrin liekeissä ja jo ensi viikolla on tarkoitus itsekin ehtiä paikalle maalaamaan.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Siis miksei nää oo sun ominta itseä? Tai no, laituri ja harmaa metsä nyt ei saaneet sydäntä sykkimään mutta auringonnousu ja usvainen kangas oli mieltsejä. Ehkä sun pitää vaihtaa alaa luontokuvaajaksi.

  terveisin,

  Marikki

  ps. kiitos fbook-linkkauksesta

  VastaaPoista
 2. No, siinä mielessä nämä eivät ole ihan mua, että en ole koskaan erityisemmin perustanut luontokuvaamisesta. Olen siinä täysi lapanen kaiken muun hyvän lisäksi. :)

  ...ja eipä mitään. Kiitoksia lukemisesta.

  VastaaPoista

psykeone @ instagram