Graffiti: Synttäripiissin maalailua

17.38

Olen saanut viimeisen viikon verran nauttia tietotekniikan autuaaksi tekevistä puolista ja tutustua toimistolla olevan HP:n työasemakoneen sielunelämään huomattavasti enemmän kuin oikeastaan koskaan haluaisin. Eilen saavutettiin piste, jossa kone näytti naamaansa oikein kunnolla ja julistautui kuoliaaksi. Palautuslevyjen tilaamisen jälkeen (joita en muuten sitten edes tarvinnut ja joista makselin muutamia kymppejä) ei toimistolla ollut paljon enää muuta tehtävissä, joten suuntasin suosiolla kotiin maaleja hakemaan ja seinälle rentoutumaan.

Maassamme vallitsee yleisesti ottaen melkoisen nihkeä suhtautuminen graffiteihin, mutta onneksi täällä on kuitenkin muutamia paikkoja joissa saa käydä räpeltämässä ihan luvan kanssa lain puitteissa - tulevana viikonloppuna saamme yhden lisää, mutta siitä lisää ensi viikon alkupuolella. Näin setämies-ikäluokassa pelaavana graffiti-intoilijana en ole enää kiinnostunut katu-uskottavuudesta, pahaperseisen asenteen ilmentämisestä ja muusta sen sellaisesta sitäkään vähää kuin nuorempana. Graffitien maalaaminen on kuitenkin todella mukavaa puuhaa, joten vääntelen niitä omaksi ja lähipiirini iloksi.

Sää olisi voinut olla parempikin paikalle saapuessa.


Ensimmäiset linjat ja taustalateksi paikoillaan.


Oli siellä toki muitakin maalauksia ja tämä oli niistä eniten omaan makuuni.


Välinesekamelska. Missä helkkarissa se "evil olive" nyt taas olikaan?


Näin se homma etenee...


...ja tällainen on lopullinen tuotos tällä kertaa.

Maalaus on syntymäpäivälahja. Tänä kesänä tulee varmasti maalattua monen monta muutakin piissiä mikäli budjetti antaa myöten.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. siisti piissi, missäs porvoon skedeparkeista tää seinä sijaitsee ?

    VastaaPoista
  2. Huhtisten skeittiparkin vieressä. :)

    VastaaPoista

psykeone @ instagram