Designkilpailut: Katsaus laFraisen, Threadlessin ja Design by Humansin kevääseen

8.05

No niin, graffitijuttujen jälkeen on aika ottaa lyhyt katsaus t-paitoihin. Itse narkahdin "limited edition designer"-paitoihin osin ammatillisista syistä kolmisen vuotta sitten ja niinpä nykyään vaatekaappia koristaa hieman turhankin suuri joukko webin eri designkilpailujen voittajapaitoja. Kehitys on näissäkin ollut melkoista; siinä missä kolmisen vuotta sitten printit olivat usein korkeintaan nelivärisiä, pääsääntöisesti aika onnettoman kokoisia ja lähes aina paidan rintaan aseteltuja on nykytilanne varsin toinen. Monien kilpailujen spekseissä on värimäärä nostettu kuuteentoista ja itse elämää isommat printit ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Valitettavasti paidan saumat ylittävät printit eivät edelleenkään laadulla ihan suunnattomasti juhli ja joidenkin toimijoiden paidat eivät meinaa pysyä muodossa kolmen pesun jälkeen eikä niiden valmistusprosessi kestä eettistä tarkastelua.

Alla parit paidat kolmelta eniten esillä olevalta paitojen designkilpailulta - laFraiselta, Design by Humansilta ja Threadlessilta.

"Earth Mother" by Sonne / Design by Humans"Brain Eaters" by playmoO & "Jimmy the Lynx" by PEACHBEACH / laFraise

"Stay on Target" by tastyhills / Design by Humans


"Icarus" by Joe Carr & "Electric Sky" by AJ Dimarucot / Threadless


"Brain Eatersin" ehdin onneksi saamaan itsellenikin, mutta "Stay on Targetin" missaaminen kismittää oikeastaan vielä.

Pudotuspeli on käynyt kovaksi ilmeisesti myös kilpailujen kesken. Oddica vaikutti pari vuotta sitten erittäin lupaavalta saitilta ja sekä tilausten toimitus erittäin hienoissa kuorissa että mukana seuranneiden freebiesien määrä aiheutti positiivista ihmetystä. Näyttäisi jälleen kerran, että jos joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on - Oddica on ollut viime syksystä lähtien käytännössä seisahduksissa ilman mitään erillisiä ilmoituksia. Samaan aikaan verkosta on kadonnut moni muu pienempi kilpailu, joka on sinänsä varsin sääli. Mikäli tiedät mainitsemisen arvoisia paitojen designkilpailuja webissä, niin laitathan URLia kommenttina tämän postauksen yhteyteen. Olisi hauskaa löytää pitkästä aikaa jotain uutta ja piristävää tälläkin saralla.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram