Ensimmäisen postauksen paikka

15.09

"Muotoa etsimässä" on nyt auki, mutta etsii vielä lopullista muotoaan.

Blogin tarkoituksena on toimia vähemmän vakavahenkisenä "kakkosbloginani" (siinä missä ykkösblogini on "Onnea etsimässä") ja satunnaisesti lähinnä flog-henkisenä kuvavyörytyspostausten kohteena. Ykkösblogini käsittelee milloin mitäkin maailman tai oman elämäni asioita suhteellisen vuodatusmaisesti; pääosassa ovat nälkävuoden pituiset tekstit ja kuvat ovat täysin sivuseikka. Ykköstäni kirjoittelen muodollisesti anonyyminä, mutta tätä en ajatellut ja koska tulen sielläkin raportoimaan tämän blogin perustamisesta on anonymiteetti hyvin virtuaalista muotoa.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut postailla myös kevyempiä postauksia, jotka käsittelisivät milloin mitäkin harrasteprojektejani (maalailen skeittilautoja, seiniä, valokuvailen siellä täällä ja saan muutenkin päähäni mitä kummallisimpia pälkähdyksiä, jotka sitten ehtiessäni toteutan) ja myös muiden ihmisten luovia aikaansaannoksia. "Onnea etsimässä" on niille kuitenkin väärä paikka ja pidän siitä ihan sellaisenaan. "Muotoa etsimässä" tulee olemaan viihteellisempi paikka ja saatanpa kirjoitella jopa muutamat "how to"-postaukset.

Tekstiä tulee lähiaikoina satamaan mm. t-paidoista, stencil-tekniikoista, graffitien maalailusta, Wetterhoff Blanco-näyttelystä, kudotusta katutaiteesta ja.... ja... No, aloitetaan nyt vaikka näillä.

Tervetuloa ja viihtykää.

Terveisin,
Jouni "Aamukaksi" Väänänen

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Joo. Ajattelin kirjoittaa siitä kun nyt tuli niitä kuviakin otettua. Pitäisi varmaan saada ko. postaus aikaiseksi mahdollisimman pian kun näyttelykin rullaa parhaillaan. :)

    VastaaPoista

psykeone @ instagram