Näyttelyt: Jussi TwoSeven - "On & Off the Wall" @ Make Your Mark

10.39

Viime sunnuntaina oli Kalasatamassa maalailun ohessa aikaa käydä tsekkaamassa Jussi TwoSevenin "On & Off the Wall"-näyttely Make Your Markissa. Jussi on tuttu mies muutenkin kuin töidensä kautta (vaikutamme kummatkin Funk On ry:n riveissä), joten näyttelyn tsekkaaminen olisi jo tämän takia ollut tehtävien asioiden listalla, mutta ensijaisena motivaattorina toimi kuitenkin töiden laatu - ne kun ovat käytännössä kiistämättömästi teknisesti ja tyylillisesti maamme parhaita stencilpuolen töitä.

Kuvista yksityiskohtien määrä ja töiden koko käyvät ilmi huonosti, mutta alla kuitenkin niitä jonkinlaiseksi osviitaksi.
Itseeni näistä kaikista iski ehdottomasti eniten metrovaunua sisäpuolelta kuvaava duuni äärimmäisen onnistuneen syvyysvaikutelmansa, elävyytensä ja vaunuun luontevasti istutettujen TwoSeven-logojen johdosta. Suosittelen voimakkaasti ottamaan hetken tämän näyttelyn tsekkaamiseen - se on auki vielä kuun loppuun asti.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mun täytyy kyllä sanoa, että muhun iskivät nämä kaikki kuin kaksimetrinen halko. Ehtisiköhän sitä paikan päälle, onko se paikka sellainen että sinne pääsee hyökkäysvaunuilla?

    VastaaPoista
  2. Joo, yleensä pojilla on erityisesti kauniimpina päivinä ovet auki pihalle asti, joten vaunut pystyy työntämään sisälle suoraan. ^_^

    (...ja jos sataa, niin kyllä se silti onnistuu vähän kapeampaakin reittiä pitkin.)

    VastaaPoista

psykeone @ instagram