Me-maljakon esittely Habitare 2011 -messuilla

9.55

Olen mukana YLEn Kansallisaarre-ohjelman eräässä jaksossa ja vaikka jakso ei vielä olekaan tullut pihalle, niin asiaa voinee hieman avata ennen sitäkin - työryhmämme työ kun julkaistaan virallisesti lauantaina klo 12 Habitare-messuilla.

YLEn tekstiä asiasta:
"Yle TV2:n Kansallisaarre-sarjan haastamana graffititaiteilija-mainostoimistoyrittäjä Jouni Väänänen, muotoilija Tanja Sipilä ja lasinpuhaltaja Alma Jantunen ovat luoneet nykypäivän version rakkaasta kansallisaarteestamme Aalto-maljakosta. Me-maljakon julkistus tapahtuu la 17.9. klo 12:00 Habitaren Ohjelmalavalla. Tapahtuma kuvataan. Jakso nähtävissä TV2:ssa ma 5.12. klo 21.20, uusinnat 7.12. klo 23.05 ja 11.12. klo 17.30."

Me-maljakon esittelyteksti:
"ME-maljakko

ME-maljakon muotokieli on yksinkertaista ja funktionaalista. Siihen kuuluu kaksi mallia; yksi korkeille kukille ja toinen matalammille kimpuille. Matalan maljakon pohjaan on tehty kohoruksi, joka helpottaa kukkien asettelua maljakkoon.

ME-maljakon muoto ja värit saavat vaikutteensa urbaanista ympäristöstä. Se on mutkaton kukkamaljakko, jonka viehätys perustuu nimenomaan väreihin. Se on helppo sijoittaa nykykoteihin ja tiloihin.

“ME” tarkoittaa suomeksi ryhmää ja englanniksi yksilöä. Värejä voi yhdistellä keskenään ja tehdä maljakoista hauskoja asetelmia. Maljakon voi hankkia myös itselleen, se ei ole pelkkä lahjaesine."


...ja muutama kuva. Viimeinen havainnollistaa pakkauksen yksityiskohtia, jotka eivät messuilla esillä olevissa protoversioissa valitettavasti näy.Kirjoittelen aiheesta lisää joulukuussa kunhan jakso on nähty TV:ssä.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Kiitti hei. Voiko näitä jotenkin ennakkotilata tai mistä näitä ylipäätään saa (tulevaisuudessa)? Mun lompakko tulee ratkeamaan ilosta taas mutta jos ihan totta puhutaan, meillä on oikea, akuutti maljakkotarve. Koko asunnossa ei ole yhden yhtä maljakkoa siksi, että minä olen niin pirun nirso.

  Kohta on, toivottavasti.

  Ja hauskaa nähdä miten erilaisiin projekteihin päädyt mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Toistaiseksi kyse on konseptin ja protojen esittelystä, mutta katsotaan josko tämä menisi tuotantoon asti (joko isommin tai sit ainakin jonkinlaisina pienerinä). Ilmoittelen heti kun tiedän itsekin missä ton suhteen mennään. ^_^

  Tää on kyl ollut varsin hauska proggis sinänsä ja toisinaan ihmetyttää itseäkin se miten tällaisia mahdollisuuksia putoilee.

  VastaaPoista
 3. Ihana maljakkosarja, syötävin, herkullisin värein! Toivottavasti menee tuotantoon!

  VastaaPoista
 4. Heti ostan matalan oranssin - kun vain jostain tulee saamaan...
  On ainakin tv-kuvassa meidän soffan värinen.
  Onneksi ette tehneet mitään ohutta bling-blingiä, vaan kunnon töpäkkää.

  VastaaPoista
 5. Ohut lasi huutaa ainakin allekirjoittaneen korvaan niin voimakkaasti Tiimaria tai huoltoasemien mökkituliaismyymälöitä ettei sellainen missään vaiheessa käynyt edes mielessä. Me-maljakon mahdollisista tulevista vaiheista voisi tietenkin nyt pikkuhiljaa alkaa virittelemään keskustelua sellaisten tahojen kanssa, jotka asiaan voivat jopa jotenkin vaikuttaa. Ilmoittelen heti jos uutisoitavaa ilmenee. Hauskaa kuulla että piditte! :)

  VastaaPoista
 6. Haluaa myös tuollaisen. Kaunis.

  VastaaPoista
 7. Milloin näitä saa? Päivi

  VastaaPoista
 8. Hienoa työtä, toivottavasti ei jää protoksi.

  VastaaPoista
 9. Hieno ajanhenkinen maljakkoperhe! Rasti pohjassa on ihan ykkönen - erottaa maljakon muista kulmikkaista. Toivottavasti näkyy kaikissa värivaihtoehdoissa. Vaikkei iittala ottaisikaan ohjelmaansa, niin ettekö te taitavat tekijät voisi valmistaa/valmistuttaa näistä jotain pientä erää, varmasti menevät kaupaksi. Olisipa ollut hienoa saada joulumyyntiin!
  ammi

  VastaaPoista

psykeone @ instagram