Pimppaus / tuunaus: Työnimi "Hippiemobile"

13.43

Viime elokuun lopulla kirjoittelin "Grog Machinesta", jonka hankin itselleni hetken mielijohteeseen perustuen ja jonka ehostamisesta ajattelin ottaa itselleni projekti. Nooh, kyseinen limuautomaatti on siitä lähtien uskollisesti palvellut toimistomme virvoitusjuomatarpeita, mutta ei sille kyllä ole puhdistamisen lisäksi tehty yhtään mitään puolessa vuodessa. Projekti etenee varmasti kuitenkin jossain vaiheessa - aikataulua tällä ei kuitenkaan ole.

Yhtälailla hetken mielijohteeseen pohjautuen päätin ystäväni Villen kanssa hankkia uuden projektin toteutettavaksi. Parikymppisillä kundeilla tuntuu usein olevan vitsikkäästi laitettuja kesäautoja ja vaikka me olemmekin jo vähän vanhempia ryhdyimme samantyyliseen koitokseen hankkimalla GMC Astro -merkkisen jenkkipakun eilen. Työnimellä "Hippiemobile" aiomme tuottaa renkailla olevasta kasasta paskaa Keski-Uudenmaan kummallisimman (ja lungeimman) transportaatiovälineen.

Alla muutama kuva lähtötilanteesta:
Lopputulokseksi on tarkoitus saada jotain tämän suuntaista:


Tähän mennessä visioituja asioita; takatilan väliseinän siirto taaksepäin isomman "loungen" luomiseksi, eri teemasisustukset takakontille ja ohjaamolle / loungelle, laserleikatut logot auton keulaan perään, diskopallo kattoon, torvikaiuttimet katolle, ulkopuolen maalaus uudella teemalla muutamaan otteeseen kesän aikana...

Nyt olisikin sitten kysymys / skaba teille, oi armaat lukijat. Auton työnimi on tosiaan "Hippiemobile", mutta ottaisimme mielellämme muitakin nimiehdotuksia vastaan. Mikäli nimiehdotuksien joukosta löytyy työnimeä parempi otamme sen käyttöön ja sen perusteella suunnitellaan logo autolle. Paras ehdotus palkitaan toistaiseksi määrittelemättömällä tavalla siitä huolimatta otetaanko se käyttöön vai ei. Postaa omasi kommentteihin ja osallistu!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. "Fading Blizzzard"

  (Näin kylkjen innoittamana. Jää muisto sen "alkuperäiskunnosta")

  VastaaPoista
 2. most manly streetmachine

  VastaaPoista
 3. Moro! Komea Astro! Astro kun on kyseessä tuli heti mieleen Misfits ja biisi Astro Zombies. Komia kesä biisi ja teemaa riittää huikeeseen tulokseen! Just an idea! Terveisin, Antti Yli-Huhtala

  VastaaPoista
 4. Colour of Magic, Terry Pratchettin kirjan mukaan. -Marko "pupu" Sahlman

  VastaaPoista
 5. haha! mainio idea! =) Looking forward the see it!

  VastaaPoista
 6. Dog The Bounty Hunter
  http://realitytvmagazine.sheknows.com/2010/10/25/dog-the-bounty-hunter-duane-chapman-wants-to-talk-to-the-quaids/

  rankka äijä! :D

  -Jerppa

  VastaaPoista
 7. Ei voi kun ihailla äijän/äijien mielijohteita! Jäbä puskee hyvää matskua sopivan rivakalla temmolla. :)
  No, mutta nyt sitten nuoleskelun jälkeen itse skabaan ja nimiehdotukseen. Jätän nyt kumminkin nämä nimiehdotukset viiteen, etten enempää aiheuta paheksuntaa :P

  Korson Kauhu
  PsykePiili
  PiissiPiili
  FleksiPirssi
  PiissiPirssi/PiecePirssi

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille kommenteista ja nimiehdotuksista. Joukossa on jo monta varsin hyvääkin, mutta näitä saa pistää tulemaan vielä ensi viikon puoliväliin, jolloin sit oikeasti annetaan autolle nimi.

  Nimen tulis olla jotain tarttuvaa ja helposti muistettavaa, koska totta kai tällaiselle helmelle pitää perustaa Facebookiin omat fanisivut. :)

  VastaaPoista
 9. Vaikuttaa namukkaalta...

  "PsykeDelicious"

  -piitmän-

  VastaaPoista
 10. Ei tosta jenkistä kyllä Hippipakua saa. ;)
  Mut ihan porno sisusta ainakin, kyllähän tollakin kylän raitilla kyytiläisiä saa, toi muuten syö sit ihan p**keleesti löpöä.

  VastaaPoista
 11. Mä antaisin nimen "RoadHouse" kuvaamaan auton merkityksellisyyttä..
  Idea kumpuaa tästä sarjasta:
  http://www.youtube.com/watch?v=PYxoRFlIbWg&feature=related

  Ja sit ämyreihin soimaan http://www.youtube.com/watch?v=PNigNUD8CKo

  -ZZ

  VastaaPoista
 12. Aikamoinen herkku!!

  Nimiehdotukseksi tältä suunnalta
  "Trippie"

  VastaaPoista
 13. Tässä tulee..
  GMC eli "Goovy Moving Colors"

  VastaaPoista
 14. Auton nimeksi valittiin lopulta täällä annettujen ehdotuksien ulkopuolelta "Mikämikä Express." Ehdotuksista palkitsemisen nimissä päätin kuitenkin valita kolme eniten itseeni iskenyttä sellaista, jotka olivat "Astro Zombies", "Colour of Magic" ja "Roadhouse."

  Kukin voittaja saa itselleen n. 15x15cm kokoisen canvastaulun, johon saa itse ehdottaa teemaa. Kirjoittelen tästä vielä oman entryn, mutta jos Yli-Huhtalan Antti, Sahlmanin Marko tai ZZ spottaavat asian jo täältä, niin pistäkäähän mailia tulemaan asiasta osoitteeseen muotoaetsimassa@flammabul.com

  VastaaPoista

psykeone @ instagram