Välineet: Molotow One4All-tussit

18.38

Joskus sitä on niin jännän äärellä ettei oikein olisi halukas edes jakamaan jännää muiden kanssa. Odotettuani yhdet viitisentoista vuotta Molotow One4all-tussien kaltaista tuotetta heti niitä käsiini saatuani toinen ajatukseni innostuspäissään olemisen jälkeen oli "nää on niin hyviä, että pitää varmaan koittaa pimittää tieto niiden olemassaolosta mahdollisimman tehokkaasti - oon venannut näitä liian kauan kertoakseni niistä muillekin." Nooh, tällä luonteella moinen itsekäs ajattelumalli johti lähinnä pahaan mieleen, joten käänsin kurssia sen suhteen. Jos joku teistä nyt tämän jälkeen pieksee mut mun omassa pelissäni, niin ei kai tässä sitten auta kuin ruveta treenaamaan entistä enemmän.

Asiaan; markkinoilla on ollut aikaisemmin lähinnä enemmän tai vähemmän onnettomia maalitusseja eikä niillä ole kovastikaan yrittämällä saanut aikaiseksi sellaista jälkeä kuin haluan. Molotowin One4all-tussit ovat ensimmäiset peitoltaan ja muilta ominaisuuksiltaan niin kiinnostavat vempeleet sarjassaan, että voin lämpimästi suositella niitä muutaman kuukauden testailun jälkeen. Tusseja löytyy 1mm, 2mm ja 4mm leveinä ja täyttövärejä 30ml ja 180ml kokoina. Värejä voi käyttää myös vaikkapa siveltimillä, kynäruiskussa tai niillä voi toki täyttää leveämpiäkin tusseja kuten itse olen tehnyt isompien pintojen duunaamista ajatellen. Ai niin, värejä voi sekoittaa keskenään mikäli tarjolla olevan värikartan sävyt eivät täytä omia tarpeita.

Alla muutamia kuvia tuotteista:Suomessa näitä kuten muitakin Molotowin tuotteita myy Geezers. 1-4mm tussit maksavat muistaakseni 4€ pintaan / kpl, 30ml täyttövärit ~5€ ja 180ml täyttövärit parikymppiä. Värit ovat todella riittoisia, joten isomman täyttövärikoon hankinnassa kannattaa käyttää harkintaa - todennäköisesti sellaisessa on semiaktiiviselle askartelijapaskartelijalle loppuelämäksi käytettävää ellei aio kylpeä maalissa.

Alla muutamia esimerkkejä omista askastelupaskarteluistani näillä välineillä:
Alemman laudan kuvissa näkyvä hile-efekti on saatu tekemällä lakkaus 8-9 kerroksessa normaalilla kiiltävällä spraylakalla ja metallihilelakalla vuorottelemalla.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Huhhuh.. Hyvältä näyttää. Sulla on törkeen makeita juttuja täällä. Respects! Täytyy kyllä ehottomasti itekki haalia noit tusseja. Harmi vaan että aika kalliita kai..mutta hyvää jälkeä saa aikaan.

  VastaaPoista
 2. Tosi nättejä dekkejä! Kimallelakat rulettaa myös! Ite oon kans samoilla linjoilla rikuhoon kanssa, tussit ovat kohtuu tyyriitä. Sais tulla sellasia isompia tussipaketteja joita sais halvemmalla, aivan kuten mm. saksasta saa ostettua... Tussien riittoisuus ei mielestäni ole niin hyvä mitä värin laatu ja laatuhan on ihan ykönen. Pari Molotowin 627HS tussia 15mm tipillä riittää hädin tuskin yhteen dekkiin. No, tietysti moni käyttää värejä laajemmalla skaalalla, ku vain paria väriä. Pitänee silti hankkia jokunen uus one4all seuraaviin projekteihin. Kiitti päivityksestä!

  VastaaPoista
 3. vitun siistii mist noit graffiti tussei saa? ite piirrän graffiteja paperille mut haluisin semmosen tussin, eli mist niit saa?

  VastaaPoista
 4. Siellähän se lukee kirjoituksessa. :)

  (Vastaan mielelläni kysymyksiin jos niihin ei ole vastausta jo kirjoituksessa itsessään.)

  VastaaPoista
 5. Tuhannet kiitokset näitten tussien esittelystä. Sen verran hienolta ja peittävältä näyttää näiden kuvien perusteella niitten jälki, että omat tussini pistin jo tilaukseen, kohta on varastot täynnä duunattuja tennareita ja kangaskasseja :)
  Tosin taitaa tuohon sinun siistiin jälkeen ja lopputulokseen vaikuttaa aika paljon myös teikäläisen ammattitaito eikä pelkkien tussien mahtava laatu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Kyllä noillakin tusseilla on tosiaan rajoitteensa, mutta osaa niistä voi kiertää käyttämällä niissä olevia värejä siveltimillä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoiset välineet ja oman tapansa käyttää niitä löytää suhteellisen nopeasti.

   Kiitokset itsellesi blogini lukijaksi ilmoittautumisesta. Löysin nimittäin sitä kautta sinun blogisi ja siellä ollut jälki oli niin vakuuttavaa että pakkohan sitä oli pistää tulevaisuuden duunit seurantaan.

   Voisin itseasiassa jossain vaiheessa kirjoitella noista sun jutuistasi tännekin jos sopii?

   Poista
 6. Voi kiitos! Toki voit kirjoitella. Enemmän kuin mielelläni annan siihen luvan.

  VastaaPoista
 7. moi olen 8v ja harrastan grafiti

  VastaaPoista

psykeone @ instagram