Uutinen: Geezers on muuttanut uusiin tiloihin

15.40

Suomen (omasta subjektiivisesta näkökulmastani) valikoimaltaan ja palvelultaan paras maalikauppa Geezers muutti uusiin tiloihin tammikuun loppupuolella. Uudet tilat ovat melko merkittävä parannus vanhoihin nähden ja avajaisissa oli mukavan keski-eurooppalainen tunnelma kun tässä pari viikkoa sitten niissä kävimme.

Alla muutama tänään ohimennen kännykällä otettu kuva tiloista:

Maaleista edelleen kaupan tuttuun Belton Molotowia, Clashia ja uudempina tulokkaina mystistä Super Trampia (jota itselläkin lenuu tuolla jossain pari lekaa, mutta joita en ole vielä testannut) sekä Flamea.

Vaatteisiin en ota kantaa, koska en ole koskaan valikoimaa edes tsekannut. Graffiti- ja katutaide-kirjallisuuden suhteen valikoima on kuitenkin melko lailla paras mitä Suomesta löytyy Akateemin kirjakauppa mukaanlukien. Lisäksi ne ovat lähes poikkeuksetta Geezersissä edullisempia kuin muualla ainakin taannoin suorittamani hintavertailun perusteella.

Ai  niin. Lehtiäkään ei sovi toki unohtaa.Tarvikkeiden ja muun sen sellaisen shoppailun lisäksi uusissa tiloissa on myös "Art corner", jossa mitä ilmeisimmin tulee olemaan esillä vaihtuvia näyttelyitä ainakin kotimaisilta alan taiteilijoilta. Alla muutama kuva siitä mitä tällä hetkellä on tarjolla - joskaan kuvat eivät kyllä tee näille teoksille mitenkään oikeutta.

Geezers sijaitsee siis nykyään osoitteessa Pengerkatu 22, 00500 Helsinki.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. hienoa! tänne on pakko päästä kattoo. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

psykeone @ instagram