Tarvikkeet: Touchin tusseja huippuedullisesti

18.41

Kuten niin usein elämässä muutenkin on toisen epäonni toisen onni. Helsingissä Lapinlahdenkadulla pitkään toiminut BH Colors on lopettamassa toimintaansa, joka on näin graffitimaalarinäkökulmasta varsin hanurista, koska sen jälkeen kukaan ei enää tuo Suomeen Montanaa. Itse en ole käyttänyt kyseistä maalimerkkiä paljoakaan enää vuosiin, mutta monet tuttuni ja ystäväni kylläkin. Heille on tiedossa ainakin väliaikaisesti siirtyminen muiden maalimerkkien käyttäjiksi.

Missä tämän onnettoman jutun onni sitten piilee? No, siinä että liike pistää tällä hetkellä Touchin tusseja pihalle suhteellisen lyömättömään hintaan - eurolla kappale. Olen jo kymmenisen vuotta halunnut itselleni kunnolliset ammattitason tussit käyttöön, mutta en ole koskaan raaskinut sellaisia ostaa niiden korkean hinnan takia. Kuultuani tarjouksesta soitin liikkeeseen ja pyysin laittamaan kattavan valikoiman tusseja syrjään odottamaan sitä että haen ne.


Hetihän ne oli pakko testata läpi ettei joukossa olisi ollut kuivuneita tapauksia. Eipä juuri ollut.

Nyt näille pitäisi sitten varmaan keksiä joku fiksu tapa säilyttää.

Tiedän että tätä blogia lukee monta erilaisissa suunnittelutehtävissä toimivaa ihmistä ja tämä postaus olis nyt sit vähän niinkuin suunnattu teille. Käykää hakemassa itsellenne nippu näitä, koska tiedän että kuitenkin haluatte. Liikkeeseen kannattaa soittaa etukäteen ja varmistaa että se on auki, koska näin sen viimeisiä hetkiä elettäessä siitä ei voi aina olla aivan varma.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. koskas olet tänne suuntaan tulossa tarkalleen? me tullaan näillä näkymin nikon kanssa helsinkiin elokuun puolessa välissä! silloin olis tarkoitus viettää pienimuotoinen loma arjesta. :)

    VastaaPoista
  2. Lähden itseasiassa tänään ystäväni Kallen kanssa pohjoista kohti, mutta en ole varma tullaanko edes läpi Rovaniemestä mennessä tai tullessa. Pääsääntöisesti ollaan ilmeisesti kuitenkin Ivalossa hyttysten syötävänä.

    Ilmoittele ihmeessä jos teillä on aikaa Helsingin reissulla piipahtaa kikkailemassa Keravalla, niin katsotaan millaisia kuvia tänä vuonna voisi tehdä. Olen muutenkin kuvannut ihan liian vähän "huvin vuoksi"-juttuja tänä vuonna, joten niitä olis kiva duunailla.

    VastaaPoista

psykeone @ instagram