Eräänlainen unelmien täyttymys

12.58

Kylläpä jännittää näin perjantaina. Tunnin päästä olen parin muun yrittäjän kanssa katsomassa eräänlaista omien unelmieni täyttymystä - mahdollista uutta toimitilaa, jossa riittää lääniä ja jonka huoneista yksi sopisi erinomaisesti taulujen maalailuun ja kaikkeen muuhun taidehärväilyyni. Lisäksi tiloihin mahtuisi pystyttämään pienen valokuvastudionkin.

Yleisesti ottaen inhoan muuttamista, mutta toimitilani ovat vaihtuneet muutamassa vuodessa jo kolme kertaa kulloiseenkin vallitsevaan tilanteeseen paremmin soveltuviksi. Viihdyn erinomaisesti täällä vanhassa tehdasmiljöössäkin, mutta tiedän viihtyväni vielä paremmin mikäli neuvottelut päättyvät niinkuin kovasti toivon.


Pitäkäähän peukkuja pystyssä. Vähänkö huippua jos natsaa!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Uuuh, upea. Harvinaista ja siksi niin kovin mahtavaa, jos noin hulppeat tilat saadaan valjastettua taiteelle. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. aika makeet tilat. Peukut on pystyssä.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia vaan kummallekin. Homma alkaa olla plakkarissa - elokuu menee remppaillessa ja syyskuun alussa yritykseni, erään erikoistehostefirman ja mm. tatskoja puuhastelevan naisyrittäjän uusi koti on valmis. Aika siistiä!

    VastaaPoista

psykeone @ instagram