Taidegalleria: West Berlin Gallery

11.48

Eilen posti toi paketin Berliinistä ja koska kyseessä oli paketti taidegalleriasta, niin ajattelin että voisin vähän kirjoittaa sekä paketin sisällöstä, siitä kuinka se päätyi minulle ja galleriasta itsestään.

 
Paketin (tai no, kirjekuori se kyllä oli) avattuani sieltä paljastui t-paita, jossa on legendaarisesta Cuypin "The Last Party"-printistä "Vinyl kills MP3 remix."

Lisäksi mukaan oli nepattu kasa VKMP3:n tarroja, joiden sanomasta olen sinänsä samaa mieltä vaikka juuri omista soittimistani luovuinkin ja vinyylitkin menevät myyntiin kunhan jaksan listailla ne.


West Berlin Gallery lähetti nämä minulle ystävällisesti palkintona heidän "I'm bored it's friday"-skabansa voitosta parin viikon takaa. Kyseinen skaba käydään joka perjantai-iltapäivä gallerian Facebook-profiilissa ja esimerkiksi toissa perjantaina osanottajien piti kertoa hot dog -aiheisia vitsejä. Osanottajia oli itseni lisäksi yksi ja minut diskattiin skabasta koska olen voittanut aikaisemminkin - tämä osoittanee teille rakkaille blogini lukijoille, että teillä on perjantaisin ihan rehelliset mahdollisuudet käydä voittamassa itsellenne jotain pientä kivaa viikonloppua odotellessa.

Kerrotaanpa sitten itse galleriasta. Vaikka olenkin kova käymään Berliinissä, niin entisen pomoni Guillaumen viime vuonna perustamaa West Berlin Galleryä en ole toistaiseksi ehtinyt tsekkaamaan - se kun aukaisi ovensa vasta edellisen visiittini jälkeen. Kyseessä on nyky-, urbaania ja digitaidetta esittelevä galleria, jossa näyttelyt vaihtuvat suhteellisen tiuhaan tahtiin. Tähän mennessä aiemmin mainitun Cuypin töitä esittelevän "Life is a gift"-näyttelyn lisäksi esillä on ollut mm. "BloodSweatVector"-verkkokollektiivin jäsenten töitä ja näyttelyissä esitettyä matskua on mahdollista saada ostettua täältä varsin kohtuulliseen hintaan. Seuraavassa muutamat kuvat galleriasta ja siellä esitettävästä taiteesta. Kuvat olen pöllinyt West Berlin Galleryn Flickr-profiilista, mutta uskon ettei Guillaume vetele siitä herneitä nenäänsä merdeä hokien.


 

 
Cuypi valmistelemassa galleriaa näyttelyään varten


 

  
Yksityiskohta Zutton teoksesta "Tundra"


Tulkaahan hehkuttamaan blogin kommentteihin mikäli otatte osaa perjantain tylsistymiskilpailuun ja erityisesti jos voitatte siitä jotain. Harmillista etten pääse enää itse osallistumaan.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Tuo pöllö on jotenkin ihanan vetoava ja alemman postauksen työt vetivät kertakaikkiaan sanattomaksi.

  VastaaPoista
 2. menee harkintaan taa teos kylla :)

  VastaaPoista
 3. Zuttosta (itsellenikin uusi tuttavuus) pitänee kirjoitella lisää myöhemmin. Oon myös havainnut, että verkossa on enemmän ja enemmän kauppoja, joista voi ostaa vähän Ikea-tyyliä yksilöllisempää tavaraa joten niistäkin pitänee tehdä postaus.

  Designer-näkökulmasta maailmasta on tulossa parempi paikka kaiken aikaa. ^_^

  VastaaPoista

psykeone @ instagram