Graffiti: Lomailua Kuopiossa

12.16

Kyllähän lomalla nyt maalatakin pitää ja olenkin tässä vähän ajatellut, että "loma" on aika mukava sana. Niinpä maalasin sen Kuopiossa pysähtyessäni matkalla kotiin.

Piissin vieressä lukee jostain biisistä lainattuna "I'm weird. You're Weird. Let's be mates!"

Seinän edessä vihko kädessä huonosti nukutun yön jälkeen istuessa ei kynästä meinannut lähteä irti oikein mitään. Hieman pinnistämällä sain kuitenkin skissit aikaiseksi ja ryhdyin maalaamaan, mutta jälleen kerran tuli todettua ettei seinän äärelle ole oikein asiaa ilman valmista luonnosta.

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Kyseisellä seinällä ei ole enää tilaa, joten on parempi ettet tule enää maalaamaan tänne Kuopioon et ainakaan Niiralan pitkälle seinälle.

  VastaaPoista
 2. O_o

  Toihan kuullostaa vähän "pysy pois meidän seinältä"-kommentilta. :D

  VastaaPoista
 3. (Älä huolehdi. Oon käynyt Kuopiossa tätä ennen viimeksi vuosia sitten. Saatte pitää seinänne.)

  VastaaPoista
 4. Seinällä ei ole tilaa? öö ainahan voi päälle maalata :D

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia vaan. :)

  Veikkaan että tämä oli jotain kuopiolaista mustasukkaisuutta omasta seinästä, jolle ei sais tulla maalaamaan. Myönnän et nauratti kun luin. :D

  VastaaPoista
 6. moi. onks tää laillinen seinä kuopiossa? onks tarkkoi koordinaattei?

  VastaaPoista
 7. Eikös toi ole päivämesta,niin olen ainakin itse kuullut?

  VastaaPoista
 8. Täytyy sanoa etten ole ihan varma ton seinän nykystatuksesta laillisuuden ja laittomuuden suhteen enkä sitä erityisesti tarkastanut viime kesänä sinne maalaamaan mennessäni - oletin sen vaan olevan laillinen eikä kukaan kyllä tullut mitään mulle siellä maalaamisesta sanomaan vaikka sen kymmenet ihmiset näkivät.

  Koitin tässä tällä viikolla soitella Kuopioon ja kysellä asiasta & muista mahdollisista laillisista seinistä, mutta en saanut ketään kiinni. Kiinnostaisi siinä mielessä että ollaan taas parin viikon sisällä menossa Kuopiosta itsekin maalien kanssa läpi.

  Seinä sijaitsee... hmshms, onkohan se nyt jäähallin vai uimahallin takana? En edes muista miten sinne löysin viimeksi. Varmaankin ajelemalla vanhojen muistikuvien perusteella.

  VastaaPoista
 9. ok. ite lähös juhannuksen viettoon Kuopioon ja mietin että meniskö sitä käymää tuolla. aika huonosti löytyy netistä, et missä on laillisia seiniä. porvoo, kerava ja koht taas suvilahti ne mä tiiän, mut muista paikoista ei oo tietoo. mut kiitos tästä tiedota.

  VastaaPoista
 10. Vuosia vuosia sitten tuolla käytiin kovinkin kipakoita battleja kuka maalaa tonne ja ei. Ihan paikallisten kesken, oh the times. Mutta hieno piissi! Kuopion oma skene on niin kuollutta, että taitaa vaan vierailijat käydä maalaamassa tuolla enää.

  VastaaPoista
 11. Onko toi seinätilasta friikkailu joku kuopiolaisten oma juttu jota ei voi ymmärtää ellei satu olemaan sieltä itse? :)

  Täällä etelässä on totuttu siihen ettei seiniä voi varata itselleen ja jos piissi jyrätään niin siinä ei ole mitään mistä vois tai pitäis kitistä ellei kyse sitten ole jostain ihan käsittämättömästä burnerista, joka on jyrätty heti sen valmistumisen jälkeen jollain kamalalla paskalla.

  Käytiin viime kesänä taas piipahtamassa tällä seinällä maalaamassa ja viikatteelle olisi ollut töitä mikäli sellainen olis ollut mukana, joka kertoo tosiaan tosta seinän käyttöasteesta aika karua kieltä. Ensi kesänä suunnataan taas todennäköisesti pohjoiseen ja eiköhän siinä samalla pidä pysähtyä maalaamassa Kuopiossakin.

  VastaaPoista
 12. Varmaan herkkänahkasuutta jyräilyn suhteen. Ainaki jotkut lokalit kävi ihan älyttömän kuumana siitä, mutta tuskin enää. Ei täällä muuten, ainakaan sillon n. 10 vuotta sitten, mitään suurempaa varailua ollu. Aina vaan ollu porukka tosi herkkänä jyräilyn suhteen, otettu heti itteesä tms. "Tilaa riittää muuallaki" tms. Joku voi toki korjata jos oon tajunnu väärin. Nimim. joskus juostu karkuun isoja poikia. ;)

  Tervetuloo vaan maalaileen uudestaan. Hienot piissit kelepaa, pitääki käydä kahtelemasa laillinen tässä joku päivä, että oisko uusia.

  VastaaPoista

psykeone @ instagram