Valokuvaus: Väriä elämään

17.23

Kesälomareissultani tultuani mainitsin, että monet tulevat postaukset tulevat olemaan valokuvauspainotteisia ja nyt on aika selittää vähän tarkemmin miksi. Otin ennen reissuun lähtemistäni kolmeen minulle ennalta käytännössä täysin tuntemattomaan ihmiseen yhteyttä ja kysyin kiinnostaisiko heitä saada itsestään kuvia samalla kun ajan tiettyjen kaupunkien halki. Kaikki suostuivat lopulta asiaan, mutta mainittakoon että kaksi kolmesta oli aluksi jossain määrin skeptisiä sen suhteen. Eipä ihme sinänsä - niin olisin ollut minäkin jos olisin ollut heidän hameissaan.

Viimeisenä näistä kolmesta kuvasin Ida-Emiliaa Oulussa. Oltuani reissussa jo kymmenisen päivää ja kolmisentuhatta kilometriä olin melkoisen väsyneessä kunnossa. Edellisenä yönä satoi ja telttani vedenpitävyyden ollessa vähintäänkin kyseenalainen nukuin suurimman osan nukkumistani viidestä tunnista autossa Nallikarin leirintäalueella. Asetelmat kuvauksille eivät siis omasta puolestani olleet sieltä parhaasta päästä ja niinpä olenkin melko tyytyväinen siihen mitä saimme yhdessä aikaiseksi.

Tästä MV-kuvasta tulee elävästi yksi tietty laulaja mieleen. Nimeä en tietenkään saa päähäni, joten auttakaa ihmeessä asiassa.

Ida-Emilian vaaleaa ihoa on tarkoituksellisesti korostettu monissa kuvissa lähes puhkipalamisen rajalle asti. Näiden kuvien lisäksi kuvasimme myös ison nipun muita, mutta ne ovat enemmän tai vähemmän teknisesti kuralla väsynein silmin tehtynä. Ennen ensi kertaa (koska kuvaamme varmasti uudestaan jossain vaiheessa) pitää levätä ja syödä kunnolla!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Huhhuh ku on nätti nainen :P I'd make love to her on that rusty old car hahahaaa..

  VastaaPoista
 2. oho...kaunis hän on!vaikka en gothic tyylistä pidä yhtään!
  terv. berliinistä

  VastaaPoista
 3. Voi Berliini, kuinka sinua kaipaankaan. <3

  "Mielenkiintoisen näköiset ihmiset" (eli ne, jotka ensivilkaisusta lähtien poikkeavat katujen harmaista massoista kiinnostavat itseäni erityisesti valokuvauksen puolesta. Olen jossain vaiheessa ajatellut, että jos pidän näyttelyn kuvistani, niin se on oikeastaan "ihmisnäyttely" eikä niinkään valokuvanäyttely.

  VastaaPoista

psykeone @ instagram