Valokuvaus: Suomen ja Norjan lappi

17.10

"Muotoa etsimässä" palailee pikkuhiljaa lomilta ja tulee käsittelemään jonkin aikaa melkein puhtaasti valokuvaukseen liittyviä asioita. Olen nimittäin viettänyt viimeiset pari viikkoa matkalla Nordkappiin ja takaisin kuvaillen monenlaisia ihmisiä ja asioita. Kokonaisuudessaa kuvamateriaalia kertyi lähes 50GB, joten eiköhän sieltä jotain tännekin irtoa. Aloitetaanpa vaikka setillä maisemakuvia, joita ei tarvitse erikseen kummemmin selitellä.

Osa näistä kuvista tulee myös DeviantArtin puolelle galleriaani esille seuraavien parin tunnin aikana ja sitä kautta näitä saa tilattua printteinäkin kotiinsa. Mikäli printit kiinnostavat, mutta DA ei kiinnosta niin vaihtoehtoisesti printtejä saa myös suoraan minun kauttani tiedustelemalla.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. huh huh kun hienoja kuvia, kuvien dramaattisuus lisääntyy faktasta että kuvat on b&w... eka vesiputous on törkeen siisti kuva !!!

  VastaaPoista
 2. Suuret kiitokset. ^_^

  Tykkään itsekin eniten juuri tosta mainitsemastasi kuvasta, koska asetelma on osin tahattomasti melkoista kaaosta ja se yllättäen jopa sopii kuvaan.

  VastaaPoista
 3. ihan totta ! hmm tuli mieleen paljo maksais printti tosta kyseisestä samasta kuvasta ja sit ekasta porras kuvasta ? yritin pistää tilii tänne blogspottiin mutta ei onnannu, hmm mut jos laitat vaikka viestii dee_supreme@yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Lähetin sähköpostia tulemaan asiasta. :)

  ...ja suuret kiitokset kiinnostuksesta!

  VastaaPoista

psykeone @ instagram