Design: Shoppailua verkossa

10.14

Olen havainnut mainitsevani aika usein jossain vaiheessa näitä kirjoituksiani, että ostaisin niissä esiintyviä juttuja itselleni jos voisin. Lukiessa tulee jopa ehkä hieman sellainen fiilis, että onkohan tässä nyt kyse maksetusta mainoksesta. Valitettavasti näin ei ole, mutta vinkkinä niille kaikille pääosin ulkomaalaisille palveluille, tuotteille ja näiden tuottajille, joita olen maininnut tähän mennessä; I don't mind if you send me free stuff - please do.

Tälläkään kertaa kyse ei ole mainostamisesta, mutta puhtaasti kaupallisten tahojen (joskin omasta mielestäni ultraviileiden sellaisten) tuotteista kirjoittamisesta. Hitsi kun joku näistä oikeasti lähettäisikin allekirjoittaneelle jotain.

Webistä löytyy enemmän ja enemmän palveluita, joiden kautta pystyy tilaamaan itselleen vaikka mitä mukavaa joko omilla tai lahjakkaiden nuorten taiteilijoiden "limited edition"-designeilla varustettuna. Aikaisemmassa kirjoituksessani mainitun Zutton kautta eksyin palveluun, josta saisi taideprinttejä, canvastauluja, tyynyjä, kahvikuppeja lautasineen, pieniä laukkuja ja muuta sen sellaista. Jo aikaisemmin silmääni on sattunut mm. skeittilautoihin printtejä tarjoava saitti, sateenvarjoja, kenkiä ja kankaita. Alla siis pieni katsaus mukaviin härpättimiin ihmisille, jotka eivät halua ostaa "taidettaan" Ikeasta.

Brand Nu: "English Garden" (1100mm x 2000mm limited edition art canvas / £470.00)

  Adhemas Batista: "Fluid Earth One Pillow" (Limited Edition Art Cushion 40cm x 40cm / £33.00)
Brand Nu: "Treelife" (Limited Edition Art Cushion 40cm x 40cm / £33.00)
Neil Duerden: "Fire Pillow" (Limited Edition Art Cushion 40cm x 40cm / £33.00)


ilovedust: "Black Sushi" (Limited Edition Cup & Saucer / £39.00)


Zutto: "A Very Long Journey" (Boxed Canvas A0 - 841mm x 1189mm / £235.00)


 
 Blauprint tekee tauluja asiakkaiden omien designien pohjalta ja tarjolla on myös muutaman talon oman taiteilijan designeja. Voin suositella laatua - olohuoneessani on roikkunut kaksi Blaugallerystä ostettua taulua vuodesta 2004.

Ilmeisesti Blauprint tekee myös kankaita asiakkaiden designien pohjalta. Tämä on ehkä "viileintä ikinä."

Tässä ei varmastikaan todellakaan ole edes murto-osaa kaikesta siitä kivasta mitä verkosta löytyy - Click for Art, Ryz Wear, Boardpusher, Dandy Frog ja Blauprint nyt vaan olivat kätevästi tässä itselläni saatavilla lähteinä. Ottaisin siis mielelläni vastaan linkkejä tällaisiin palveluihin myös teiltä, oi armaat jatkuvasti pikkuhiljaa lisääntyvät mukavat lukijani. Antakaa palaa. Minä kiitän.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Eeeeeaaaaaaaaaaah! Minullekin saisi lähettää muutaman noita ihania mustavalkoisia astioita! Enkä pahastuisi värikkäästä sateenvarjostakaan. :D

  Joskus tulee kyllä sellainen olo, että on vaikka mitä ihanaa mitä olisi mukava omistaa. Olisi myös hienoa tukea piensarjoja, taitavia massakoneiston välttäneitä tekijöitä.

  Hmm ja kengistä tulikin mieleeni, että sormet vähän syyhyävät uuden projektin kimppuun. Josko sitä kustomoisi kevätkengät. :)

  VastaaPoista
 2. Oma kaksijakoinen suhtautumiseni pääsee valloilleen tällaisissa asioissa; olen aika voimakkaasti kaiken "turhan" krääsän haalimista vastaan, mutta toisaalta taas pidän hirveän paljon kauniista esineistä ja asioista. Siinä onkin sitten hauskaa koittaa tasapainoilla ja niinpä olen keksinyt itselleni "osta mieluummin vähemmän jotain suhteellisen ainutlaatuisena pitämääsi kuin kasoittain bulkkituotteita"-säännön, jota pyrin noudattamaan. Sääntö on siitä hyvä, että mulle oikeasti tulee parempi fiilis vaikkapa nyt yhdestä sellaisesta limited edition canvastaulusta, joita tiedän olevan Suomessa korkeintaan kourallisen verran omani lisäksi kuin koko kämpän oksentamisesta täyteen Ikeaa.

  Pitääpä muuten seurailla blogiasi kenkien suhteen. ^_^

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän samaa vikaa. Haluaisin elämän ja asunnon jossa ei olisi mitään turhaa mutta askarteluhamsterina en vain kykene tähän. Olen nyt pyrkinyt muissa kuin työtarvikeostoksissa pitäytymään nimenomaan enemmän oikeissa ihanuuksissa kuin tusinatavarassa. Työhuoneessa se tosiaan on aivan mahdotonta, koskaan ei tiedä milloin tarvitsee vaikkapa pitsiä tahi kuplamuovia, eihän?

  Kenkiä taitaa olla tulossa kyllä, aiempia löytyy tuolta kotisivujen puolelta ainoa.fi, siellä on niin tennaria kuin parikkaakin piirreltynä. :D

  VastaaPoista
 4. Työtarvikeongelma kuullostaa harvinaisen tutulta. :D

  Nimim. "Olohuoneessani on yksin spraymaaleja kolmattasataa"

  PS. "Pyssyhyppäsin" kotisivujesi tsekkaamisen kanssa; kävin niillä jo ennen kommenttiasi tänään. Mielenkiintoisen näköisiä juttuja, joten kaikki kunnioitus vaan. :)

  VastaaPoista

psykeone @ instagram