Graffiti: Martti Rocks!

13.58

Tänä vuonna Idolsia on tullut seurattua aktiivisemmin kuin aikaisemmin ihan kotikylän pojan tukemisen nimissä. En tunne Saarisen Marttia henkilökohtaisesti, mutta miehen taitoihin on tullut kiinnitettyä huomiota jo aikaisemmin Keravan Hemingway'sissä esiintymisen yhteydessä - oman tissuttelun lomassa Boiled Monkeysin soittelut ovat olleet varsin mukavaa kuultavaa.

Reilu kuukausi sitten kerroin toiselle paikalliselle graffitimaalarille siitä, että ajattelin tukea Martin taivalta Idolsissa maalaamalla aiheeseen liittyvät duunit Keravan graffitiseinälle ja hyvin nopeasti idea eteni alkuperäistä suunnitelmaani isompiin kimppaduuneihin. Aikuisten ihmisten elämässä aikatauluttaminen tuntuu olevan vähän haastavaa, joten eilen oli ensimmäinen päivä jona pystyimme olemaan samaan aikaan paikalla tarvittavat määrät tunteja. Onneksi vielä ei ollut liian myöhäistä - oikeastaan tämä idea tuli varmaankin toteutettua juuri nyt sopivimpaan mahdolliseen aikaan.


Viimeisen kuvan saa klikattua isommaksi.

Martti Rocks! Maalauksen koko oli n. 2,5 x 13m. Valitettavasti sitä ei enää pääse luonnossa näkemään ja kokemaan, koska luvallisilla graffitiseinillä on niin valtava kysyntä että eilen illalla valmiiksi saamamme teoksen päälle oltiin jo tänään maalaamassa uusia duuneja kun kävin asian tarkastamassa.

Keravalaiset graffitimaalarit toivottavat Maralle onnea ja menestystä skabassa ja tulevaisuudessa. Toivottavasti herraa kuulisi vielä silloin tällöin kotikaupungissakin baarikeikalla tämän kaiken jälkeenkin.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. JESSSSSS OLIHAN MAHTAVAA TUKEMISTA "KERAVAN KOLLILLE" IHAN LIIKUTTAVAA......WAUUUU!!!

  VastaaPoista
 2. Voiko enää parempaa tsemppiä antaa!!!!!
  Tää on tosi upee!!!!!! Hyvä, hyvä!!!
  Tsemppiä teille ja Martille menestystä!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Keravalaisille graffitimaalareille ja eiköhän me saada joitain keikkoja järkättyä vielä kotikylällekkin tulevaisuudessa :) -Mara-

  VastaaPoista
 4. Mahtavan upee grafiitti Martista! <3 Kiitos kaikille jotka ovat olleet tekemässä sitä! Martti Idolsin voitoon!! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Maralle ja teille muille kommentteja jättäneillä - hauskaa havaita että tästä pidettiin ja ilohan tsemppauspiissien maalaaminen oli. Nyt ei muuta kuin lippu korkealle ja toivotaan että ensi viikonloppuna Keravan poika korjaa voiton himaan. :)

  VastaaPoista

psykeone @ instagram