Näyttelyt: Paavo Arhinmäen Vaalitaidenäyttely

11.42

Huomenna allekirjoittaneen maalaus "Syyttömänä syntyneet" on esillä kovassa seurassa ja hyvän asian puolesta. Make Your Mark järjestää vaalitaidenäyttelyn Paavo Arhinmäen hyväksi. Alla on enemmän tietoa asiasta:

"Nuoret eturivin taiteilijat tuovat töitään myytäväksi Vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen eduskuntavaalikampanjan hyväksi.

Taiteilijoiden joukossa ovat muiden muassa Jani Leinonen, Rauha Mäkilä, Egs, Antti Männynväli, Tuomas Jääskeläinen, Trama, Madventures, Kim Somervuori, Riku Mäkinen ja Jani Tolin.

Työt ovat näytteillä Helsingin Suvilahdessa tiistain ja keskiviikon.

Näyttely järjestetään 5.-6.4. Make Your Mark -galleriassa, ja avajaiset ovat tiistaina klo 19 alkaen.

Näyttelyn tarkoituksena on vauhdittaa taide- ja kulttuurikeskustelua vaaleissa ja samalla tehdä uudenlaista, avointa postmodernia vaalitaulukauppaa.

Näyttelyn taiteilijoita ole valittu poliittisin perustein. Puolueiden tai poliitikkojen tehtävä ei ole määrittää, mikä on hyvää ja huonoa taidetta. Jonkun silmissä kyseessä voikin olla rappiotaiteen näyttely..."


Tapahtuma löytyy myös Fäsäristä.

Jaa, että millainen se minun kontribuutioni tähän asiaan nyt sitten on? Tällainen.

Taulun koko on 70x100cm ja toteutustapa on spraymaali ja maalitussit kankaalle. Toivottavasti joku haluaa tätä postmodernia rappiotaidetta hankkia itselleen ja Paavo saa sitä kautta itselleen lisäbudjettia vaalityöhön. Täällä susirajan takana asuvana ihmisenä en itse voi valitettavasti Paavoa äänestää, mutta omassakin vaalipiirissäni olen tukemassa mm. taiteen keinoin toista vasemmistopoliitikkoa, Pia Lohikoskea.

Hilpaiskaahan huomenna avajaisiin. Itse odottelen niitä innolla nähdäkseni mitä muut ovat sinne tehneet nähtäville.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. erittäin siisti! big up ostaisin ehdottomasti jos olis varaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia vaan. ^_^

  Näyttelyssä oli pari teosta, jotka olisin itsekin mielelläni hankkinut mikäli budjetti antaisi sellaiseen myöten. Köyhien taiteilijoiden pitäisi varmaankin harrastaa enemmän taiteen treidaamista keskenään teosten hankkimiseksi kuten mulle eräs toinen köyhä taiteilija eilen sanoi. :)

  VastaaPoista
 3. treidaus olis kyllä erittäin hyvä idea! erittäin erittäin hyvä idea

  VastaaPoista

psykeone @ instagram