Graffiti: Write4Gold Helsinki Derby - Spiders vs. TMS

18.18

Viime sunnuntaina järjestettiin Write4Gold 2011:n esikarsintakilpailu Helsingissä Spidersin ja TMS:n välillä. Harmillisesti olin silloin muun jännän äärellä, mutta eilen aamupäivällä oli sopivasti ohjelmassa palaverointia pääkaupungissa, joten kävin samalla kuvaamassa kilpailuduunit.


Lisää kuvia löytyy täältä.

Write4Goldin idea lyhyesti summattuna (ja suoraan skaban sivuilta suomennettuna) taas on seuraava:
"Päätarkoituksellinen idea on tuoda maalareita yhteen ja pitää ystävällinen skaba mukavassa rennossa ilmapiirissä. Graffiti on kilpailuhenkinen taidemuoto, jolla ei ole mitään todellisia sääntöjä tai ohjenuoria, mutta Write4Gold pyrkii luomaan formaatin, jossa crewt voivat kilpailla tasapuolisesti. Jokainen crew saa samat olosuhteet, samat spraymaalit, saman aiheen ja saman aikataulun."

Battlaaminen on allekirjoittaneen mielestä erittäin hauska tapa, joka on jäänyt nykyään turhan paljon historiaan. Leikkimielisellä battlella saa osallistujat pistämään parastaan vaikka bissepullovedon nimissä ja vähän vakavampana versiona battlella on voitu selvittää maalareiden tai crewien välisiä biiffejä ihan mukavasti.

Pieni battle silloin tällöin piristää kummasti ja siitä tulikin mieleen, että itse esittämistäni haasteista yksi on lunastamatta, mutta jotkut meistä nyt vaan on pupupöksyjä ja se lienee pakko hyväksyä. Mun suuntaani heitetyistä battlehaasteista taitaa olla myös yksi vastaamatta. Pitääpä laittaa asiasta muistilappu ja palata asiaan täällä bloginkin puolella jossain vaiheessa

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram