Pimppaus / tuunaus: "Mikämikä Express" sai tussia pintaan maaleja odotellessa

13.29

"Jenkkirohjosta hippiautoksi"-projektimme "Mikämikä Expressin" parissa alkaa vaihteeksi osoittamaan etenemisen merkkejä. Toissapäivänä saimme takapenkin irrotettua ja takatila alkaa olemaan pintoja myöten raavittu niin tyhjäksi, että seuraavaksi pääsemme rakentamaan uutta. Sain pari viikkoa sitten ennen Berliiniin lähtöäni erittäin mukavan yhteydenoton sisätiloihin liittyen; vanha tuttuni soitti ja ilmoitti saaneensa liiallisen reippaasti penkkien verhoiluun sopivaa materiaalia, jonka johdosta hän halusi lahjoittaa osan siitä meille. Kiitoksia vaan kovasti vielä kerran siihen suuntaan - matskut ovat äärimmäisen tervetulleita.

Eilen keskustelin auton toisen omistajan kanssa auton maalaamiseen liittyvistä asioista ja nyt näyttää, että pohjatyöt saadaan valmiiksi ensi viikon alkupuolella. Sen jälkeen musta ulkomuoto alkaa varsin nopeasti vaihtumaan värikkääseen ja jos käy hieman vappumunkki, tsägä ja pulla, niin on etäisesti mahdollista, että Mikämikä Express on ulkoisesti semivalmiina ja reilun viikon päästä lauantaina. Sillä olisi kovin kovin mukavaa ajaa Järvenpään graffitiseinän avajaistapahtumaan.

Nyt kun auton vanhalla pinnalla ei ole enää sitäkään vähää väliä kuin aikaisemmin oli hyvä aika ottaa maaleja ja tusseja kouraan riipustellakseen kaikkea sekalaista auton pintaan ennen pohjatöiden aloittamista.

Kukkaisvoimaa, beibe. Mikämikä Expressin toisen omistajan kitarasta (joka maalattiin kevättalvella pienellä avustuksellani) näkee auton tulevaa värimaailmaa.

Sanat ovat käsittääkseni Pelle Miljoonaa ja riipustelin niitä auton perään kundien ehdotusten pohjalta. Kyllä kovin nauratti lähteä liikenteeseen Mikämikä Expressin vanavedessä navetan pihalta omalla autolla.

Oikea kylki sai väliaikaiseksi koristeekseen Eppujen sanoituksia...

...ja konepellissä poliitikot kohtaavat nyrkkirautoja, saavat kukkia korviensa taakse, tanssivat su.. hevosten kanssa ja lausahtelevat longboardailuun liittyviä fraaseja.

Tsaijai. Ensi viikolla lisää kuvia ja värit lienevät silloin jo kirkkaammat.

Pitäisi muuten parin tunnin päästä lähteä faijan kanssa roudaamaan tällä autolla jotain ovea. Hän ei ole vielä nähnyt autoa, mutta jos yhtään osaan arvata niin kommentit tulevat liikkumaan "onko taas ihan pakko?"-linjalla näkemisen jälkeen.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram