Pimppaus / tuunaus: "Hippiemobilesta" tuli "Mikämikä Express"

14.31

Vajaa kuukausi sitten kirjoittelin ystäväni kanssa ostamastani autosta ja pyysin sille nimiehdotuksia. Nimi valittiin lopulta blogin kautta tulleiden nimiehdotusten ulkopuolelta ja projektimme kulkee tästä eteenpäin nimellä "Mikämikä Express" - kyseessä kun on kuitenkin isoiksi muttei aikuisiksi kasvaneiden poikien kulkupeli. Lupasin kuitenkin palkita parhaan nimiehdotuksen ja koska hyviä ehdotuksia tuli verrattain paljon en millään pystynyt valitsemaan niistä ainoastaan yhtä. Niinpä valitsin kolme ja voittajat ovat:

Marko "Pupu" Sahlmanin ehdotus "Colour of Magic",
Antti Yli-Huhtalan ehdotus "Astro Zombies"
ja
ZZ:n ehdotus "Roadhouse."

Voittajat saavat kukin tekemäni 15x15cm canvastaulut, joihin tehtävien töiden teeman he voivat valita. Pupu ilmoittikin jo mailitse haluavansa "jotain zombiejäniksiä" (olen lukenut, mutta vastaamaan en ole ehtinyt), joten pistäkäähän Antti ja ZZ omat teemaehdotuksenne tulemaan osoitteeseen muotoaetsimassa@flammabul.com. Taulujen valmistumisessa kestää jonkin aikaa, mutta kaikki teistä saavat ne ennen kesää kuitenkin.

Tällaiset siis odottavat voittajia blankkoina:


Odottelemme kevättä ennenkuin Mikämikä Expressin suurempi työstäminen aloitetaan, mutta jotain on jo kuitenkin tapahtunut.

Skalppeerasimme automme. Shakkiruutu ei ollut niin kovin mieleemme.

Auton takatilasta on tällä hetkellä poistettu kaikki takapenkin runkoa lukuunottamatta. Sille pitäisi vilauttaa hieman rälläkkää.

Kojelaudan puiset osat eivät oikein istuneet projektiin...

...joten ne saivat hieman väriä. Ratti on vuorossa myöhemmin.

Ninjaeditlisäys: Kylkimaalauksista on jo olemassa luonnoksia, jotka unohdin laittaa tähän mukaan. Lisätäänpäs ne siis nyt jälkikäteen.You Might Also Like

3 kommenttia

psykeone @ instagram