Valokuvaus: Joshua Hoffine

9.29

Hyvät perjantait ja viikonloput odotukset - pari vapaapäivää siintää jälleen mielessä työviikon jäljiltä, mutta ainakin täällä ollaan hieman kauhunsekaisissa tunnelmissa johtuen eilen saamistani uutisista. Sen kunniaksi on lienee aika kirjoittaa hieman Joshua Hoffinesta, joka tekee tyylikkäitä, mutta aika makaabereja kuvia. Herra tituleeraa tyylilajiaan "kauhuvalokuvaukseksi" ja toteuttaa kuvat nykyaikana poikkeuksellisen perinteisesti; lopullisen kuvan aikaansaamiseksi käytetään mieluummin kunnollista lavastusta, valaistusta ja maskeerausta kuin tuntitolkulla Photoshopilla vääntämistä ja asioiden luomista tyhjästä.

Alla muutamia kuvia, joista ylin oli itsellenikin uusi kunnes tätä kirjoitusta varten tarkastin Joshuan verkkosivut uudestaan.

Kuvien malleina toimii kuvaajan ystäviä, sukulaisia ja perheenjäseniä. Sivuilla sanotaan, että kuvat tehdään "for fun", joka sekin on nykymaailmassa omasta mielestäni suhteellisen poikkeuksellista ja kunnioitettavaa. Niitä on kuitenkin myös saatavilla printteinä, joita ei voi suositella ihan jokaisen meistä makuuhuoneen seinälle.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram