Tapahtuma: ARS HÄME 09

11.56

Riihimäellä järjestetään 11.-20.9.2009 ensimmäistä kertaa ARS HÄME 09-taideviikko. Tämä on toki muutenkin kiinnostavaa, mutta erityisen kiinnostavaksi tämä blogin kannalta asian tekee se, että viikon avajaispäivän osana Nuorisokeskus Monarilla järjestetään "Siisti Riksu"-tapahtuma. "Siisti Riksu" on tapahtuma, jossa kaupungin luvalliset graffitiseinät avataan käyttöön ja jossa on maalaamassa "lukuisa joukko kokeneita maalareita." Tekisi mieli hihittää kuin koulutyttö, koska yksi näistä maalareista olen minä. Nyt on siis todistettu, että joku on joskus nähnyt nähnyt jotain arvoa allekirjoittaneenkin maalinsuhutteluilla.Monari löytyy osoitteesta Uudenmaankatu 1 ja tapahtuma alkaa perjantaina 11. syyskuuta kello 17 ja kestää yhdeksään saakka illalla. Näin siis ainakin virallisen tiedotteen mukaan. Mielestäni maalaamisen voisi kyllä aloittaa jo hilppasen aikaisemmin niin ei tarvitse ruveta pitämään kiirettä ja iltaisin on niin kovin pimeääkin.Mutta eipä siinä. Isot propsit Riksulle seinistä, tapahtumasta ja koko taideviikosta. Nähdään ARS HÄMEessä.

Edit: Sain tiedon, että maalaaminen alkaa jo viimeistään puoliltapäivin vaikka tapahtuman muut osat alkavatkin vielä myöhemmin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oisko tulossa kuvia minnekkään tästä tapahtumasta ja seinistä jne.. :) Hieno homma jokatapauksessa.

    VastaaPoista
  2. Kuten jo ehkä huomasitkin niin seuraava postaukseni käsittelee myös tätä tapahtumaa ja tarjoaa jonkin verran kuvia sieltä. :)

    VastaaPoista

psykeone @ instagram