Valokuvaus: Henkilökuvasarja kesältä

12.45

Kunkin vuoden lähestyessä loppuaan tulee usein mietittyä mitä on saanut aikaiseksi ja mitä olisi pitänyt tehdä enemmän. Tänä vuonna tulin siihen lopputulokseen, että olen käyttänyt aikani pääsääntöisesti erilaisiin graffitisidonnaisiin juttuihin sillä kustannuksella etten ole valokuvannut ollenkaan niin paljon kuin olisi ollut suotavaa - sinänsä erikoista kun takaraivossa muhimassa on kuitenkin jo pitkän aikaa ollut muutaman eri kuvasarjaidean ja niistä näyttelyiden toteuttaminen.

Eilen tein muutaman puhelun ja tulin niissä käsitellyistä asioista sen verran hyvälle tuulelle etten enää halunnut pilata loppupäivää liiallisella työnteolla. Sen sijaan omistin aikaa mm. erään kesällä lapissa otetun henkilökuvasarjan tuottamiseen loppuun asti. Alkoi olemaan jo aikakin.

Alla muutama kuva sarjasta.


Nyt voisikin laittaa toimiston seinälle "note to self"-tyylisen "kuvaa vuonna 2012 enemmän ihan siksi että se on kivaa"-lapun. Työn puolesta tulee toki kuvattua muutenkin edelleen, mutta toivottavasti kamera nousee vastaisuudessa useammin vapaa-ajallakin huvin vuoksi.

Kuvasarjassa esiintyvä henkilö on ollut kuvattavanani aiemminkin. Jotenkin kummasti editointiin valikoitui tälläkin kertaa aika vakavamielisen näköisiä ruutuja - kuvaustilanteessa meno ei nimittäin erityisesti tänä kesänä ollut ollenkaan vakavaa. Kiitoksia vielä sinne pohjoiseen mallina toimimisesta. Ensi kesänä uudestaan?


You Might Also Like

1 kommenttia

psykeone @ instagram