Piirtäminen ja maalaaminen: Sara Fabel

14.26

Tammikuussa (ohops, aika lentää nopeaan) kirjoittelin siitä kuinka tulen aina toisinaan ottamaan esille tuttavapiiristäni kiinnostavia luovia ihmisiä ja heidän töitään. Nyt aika jatkaa tätä sarjaa ja katsoa läpi Sara Fabelin töitä. Olen itse seurannut kyseisen nuoren naisen luovia edesottamuksia pääsääntöisesti valokuvauksen osalta nyt muutamia vuosia ja tässä lähiaikoina olen seurannut suurelle mielenkiinnolla erästä muutosta; valokuvien sijaan nähtäväksi on noussut lähinnä piirroksia ja maalauksia. Alla näistä muutamia esimerkkejä.Sara Fabel : Eve of Eden deck sketch


Sara Fabel : Sacred

Sara Fabel : Whore of Babylon Scan

Sara Fabel : Fonts

Sara Fabel : My little pony full sleeve


Sara ei ole kameran takanakaan puoliksikaan paska, mutta kieltämättä uusi aluevaltaus nosti oman arvostukseni ja kiinnostukseni töitä kohtaan toiseen potenssiin. Lisää töitä on nähtävillä Facebookissa, DeviantArtissa ja Sarafabel.com:issa.

PS. Tämän päivän sana on "badass." Ylimpänä oleva skeittilauta on niin uskomattoman pahaperseinen, että haluan sen kipeästi. Sanomattakin on tosin selvää etten saa tahtoani läpi.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. No mutta kylläpä maailma on pieni ja hassuista paikoista löytää yllättäen tuttuja. :)

  VastaaPoista
 2. Erityisesti Suomi tuntuu olevan ihan naurettavan pieni. :)

  Ollaan Saran kanssa yhdessä vaiheessa ravattu aika aktiivisesti samoissa pippaloissa ja ollaan sitä kautta tuttuja.

  VastaaPoista
 3. Sun blogistahan löytää kaikkea jännää sekä tarpeellista (tietää/tuntea).:) Tulin vain kertomaan, että sait uuden seuraajan, vaikka päivitätkin ilmeisen harvakseltaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan. Kiva että maistuu. :)

   Toivottavasti vastaisuudessa on mahdollista päivittää taas useammin.

   Poista

psykeone @ instagram