Näyttelyt: Masterpiece - Suomen historian suurin graffitiaiheinen näyttely

16.04

Viime aikoina vipinää ja vilskettä on riittänyt jopa normaalia enemmän. Seuraavassa siihen selitys:


Viimeiset puolisentoista kuukautta olen suunnitellut ja toteuttanut varsinaisen työni ohessa Masterpiece-graffitivalokuvanäyttelyä. Kyseinen näyttely aukeaa viikon päästä perjantaina täällä Keravalla ja on lajissaan Suomen kaikkien aikojen suurin. Vaikka näyttely koostuukin ensisijaisesti Keravan luvalliselta graffitiseinältä tämän vuoden aikana ottamistani kuvista (joita on esillä A4-, 50x70-, A1- ja "helvetin iso panoraama"-kokoluokissa) on tarjolla myös muuta nähtävää. Puuhastelemme mm. tauluja ja luonnollisesti yksi iso seinä näyttelytilastakin maalataan teemaan sopivaksi.

Alla hieman kuvia puuhasteluistamme lähiajoilta ilman sen kummempia selittelyitä.Näyttelyn puitteissa ei juurikaan ole valittamista. Käytössämme on n. 400 neliömetrin tila Keravan keskustan sydämessä kävelykadulla. Alla kuva osasta sitä silloin kun se oli vielä roinaa täynnä.Olen tästä proggiksesta melko ylpeä ja onnellinen. Kiitoksia pistetään menemään niitä ansaitseville ihmisille ja tahoille sitten jossain toisessa postauksessa.

Tähän väliin ei muuta kuin tervetuloa näyttelyyn sen auettua. Kahdelle ensimmäiselle kiinnostuneelle kommentoijalle luvassa myös avecilliset kutsut viikon päästä torstaina järjestettäviin kutsuvierasavajaisiin, joten jos inspaa niin näppis laulamaan. :)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. aivan loistava projekti! puhuitki tästä sillon Oodissa? vai olikos joku toinen proggis.. hienoa jokatapauksessa että suomessa on joku jäbänlainen graffiti-puuhapete! kyl sitä kuumotus/nyrpistely aikaa ollaanki elelty jo hyvä tovi, jospa tääki ois taas yks virstanpylväs matkalla suvaitsevampaan meininkiin! big up!

  VastaaPoista
 2. Oijoi oijoi, tätä odotetaan! Mahtavan näköistä toimintaa jäbät! Eikä saisi jättää huomiotta myöskään junnujen graffiti-kurssia. Tän koko projektin osalta varmasti keravalaisille aukeaa hieman erilainen käsitys graffiteista! Peace out!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vaan kummallekin :)

  Davolta sainkin jo postiosoitteen. Pistätkö KKK kanssa omasi tulemaan mailitse osoitteeseen muotoaetsimassa@flammabul.com, niin neppaan kutsulla?

  Junnujen graffitikurssista tulee muuten oma postaus jossain vaiheessa kunhan senkin ehtii. ;)

  VastaaPoista
 4. Hei, mikäli kyse on 18sta päivän tilaisuudesta niin sain jo yhden kutsun, että neppaa kutsu ei kolmannelle, mutta neljännelle kommentoijalle ;).

  VastaaPoista
 5. Jepa, siitäpä hyvinkin. Se on aina toisinaan niin vaikeaa tietää kuka lymyilee minkäkin nimimerkin takana. ;)

  Jos kutsu siis vielä kommentoijia kiinnostaa, niin sellaisia on 1 kappale kahdelle tarjolla. :)

  VastaaPoista

psykeone @ instagram