Näyttelyt: Masterpiece on nyt auki yleisölle

18.49

No, on se oikeastaan ollut auki jo viime perjantaista lähtien, mutta vasta nyt ehdin kirjoittamaan asiasta. Viime torstaina pidettiin näyttelymme kutsuvierasavajaiset, joissa näyttelyn avaamisen hoiti Keravan kaupunginjohtaja Petri Härkönen pistämällä isolla inkkikäpillä puumerkkinsä seinään. Poromuffinseja ja Pommacia olis saapunut nauttimaan karkeasti 150 päinen yleisö ja täytyy sanoa että avajaisten jälkeen oli melko hyvä fiilis - puolentoista kuukauden rypistyksen aikana kasaantunut stressi laukesi lähes kertaheitolla ja tuntui ettei sitä turhaan ollut vähentänyt yöuniaan neljään tuntiin.

Masterpiece on saanut varsin kiitettävästi medianäkyvyyttä. Keski-Uusimaa kirjoitti ennakkojutun jo viikko sitten maanantaina, avajaispäivänä perjantaina MTV3:n uutiset näytti meistä lyhyen jutun kympin uutisissa, Radio Nova on tehnyt haastattelun (jonka pitäisi tulla pihalle pian ellei ole jo tullut), Ylen aikainen teki jutun ennen näyttelyä ja saapuu huomenna aamulla haastattelemaan allekirjoittanutta, puolenpäivän jälkeen vuorossa on haastattelu YleX:n iltapäivässä ja Mari & Jennikin ovat ystävällisesti kirjoitelleet avajaisista blogeihinsa.

Ajattelin tässä huvikseni näyttää muutaman tuotoksen, joiden oli tarkoitus valmistua näyttelyyn ja jotka eivät sitten kuitenkaan valmistuneet. Aikataulu ja siinä suoritettavat tehtävät olivat melko mielenkiintoisessa suhteessa, joten osan asioista kanssa jouduimme sitten vaan luovuttamaan etteivät yöunet olisi jääneet aivan kokonaan väliin.

Ulko-oven yläpuolelle piti tulla melkoisen kokoinen kyltti ja tässä vaiheessa homma näytti vielä hyvältä

Tähän asti kyltin kanssa päästiin ennen kuin hermot menivät ja piirtoheittimen lamppu paloi

Tämä taulu itseasiassa jopa valmistui

Meidän piti maalailla näyttelyyn iso kasa spraymaalipurkkeja. Lopulta niistä tuli valmiiksi 3.

Tästä solmioiden värjäilystä en edes viitsi puhua enempää.

Taulu pikkuveljelleni ja hänen avovaimolleen. Muuten hyvä muttei yhtään näköinen. Ei se mitään - kyllä se tulee olemaan, mutta ei ehtinyt tähän näyttelyyn.

Yhdet lenkkaritkin piti vääntää. Vaiheeseen jäivät.

Onneksi näyttelyssä on jo nytkin paljon nähtävää. :)

You Might Also Like

1 kommenttia

psykeone @ instagram