Messut: Skiexpo / BoardExpo

13.52

Tästä lienee syytä blogata viimeistään nyt tai homma alkaa olemaan jo menneen talven lumia. Kipaisin viime viikonloppuna BoardExpossa, Skiexpossa ja Digiexpossa tarkoituksenani kirjoittaa jotain lähinnä Digiexpon tarjonnasta. Tarjonta oli kuitenkin hyvin pelipainotteista ja monet "ilmiselvät" näytteilleasettajat loistivat poissaolollaan, joten suuntasin alakertaan tsekkaamaan Skiexpon ja BoardExpon tarjonnan. Puolet näistäkin messuista oli omistettu sellaisille asioille, jotka eivät itseäni aivan kamalasti kiinnosta (eli hiihto- ja lomakeskusten standeille), mutta rupesin vaate- ja välinevalmistajien puolelle päästyäni näpsimään yksityiskohtakuvia tulevan kauden tuotteista.Kuva: Rossignolin osasto

 
Kuva: Protestin takki


 
Kuva: DC:n lumilaudan pohjaa


 
Kuva: Riden lumilauta

 
Kuva: Roxyn takki


 


 
Kuva: Makian kenkä


 
Kuva: Makian kenkä

Suomalaisen Makian tuotteet tekivät allekirjoittaneeseen suurimman vaikutuksen siitä yksinkertaisesta syystä, että niiden kanssa ei ole kikkailtu turhia ja niistä henkii laatu sekä designin että valmistuksen osalto. Kun tulen isoksi ja rikastun, niin joudun ehdottomasti ostamaan itsellenikin parin Makian kenkiä - talvitakeista innostuin jo viime vuonna.

Toinen erityisen mielenkiintoinen valmistaja itselleni oli Icon Snowboards, jonka olen jostain syystä onnistunut kokonaan missaamaan aikaisemmin vaikka ainakin periaatteellisella tasolla "lumilautailija" edelleen olenkin. Kyseessä on myös suomalainen merkki, jonka laudoissa oli käytetty Juha Mustosen ottamia valokuvia. Laudat näyttivät pirun hyvältä!

On ilo hehkuttaa kerrankin puhtaasti kotimaista.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram