Graffiti: Seiniä voi maalata paremminkin

9.21

"Ihmiset, jotka tekevät sen paremmin (kuin minä)"-teemaviikko jatkukoon. "Lempparitekosyyni" olla tekemättä parempia piissejä seinille on "graffitit ovat ainoa asia elämässäni, josta olen innoissani mutta jota en ole onnistunut pilaamaan itseltäni rentoutumiskeinona suhtautumalla niihin liian vakavasti." Eräs pitkäaikainen ystäväni antaa asiasta säännöllisesti ruoskaa nähdessään kuvia maalauksistani - hän kun tietää, että jos oikeasti yrittäisin niin pystyisin paljon parempaankin. Alla nippu kuvia seinistä, joilla homma on tehty paremmin kuin sen itse teen.

 Joskus vuosia sitten tykkäsin kovasti myöskin vedota siihen etten ole teknisesti kovinkaan kummoinen graffitimaalari, joten "teen niin hyviä kuin näillä taidoilla pystyy." No, sekään ei oikeastaan ollut koskaan totta eikä se ole sitä ainakaan enää. Ensi vuonna olen ajatellut maalata ainakin yhden seinän tyylillisesti, teknisesti ja luovuuden puolesta niin hyvin kuin ikinä osaan, koska olen tavattoman kiinnostunut tietämään millaista jälkeä lopulta halutessani saan aikaiseksi. Hämmästyttävää kyllä, mutta en ole ikinä vienyt osaamistani äärirajoille seinän äärellä. Miksiköhän en?You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Nää on vaan niin upeita että sanat loppuu... Diggailen etenkin tota toista ja viidettä, mutta viimenen on kyllä se kaikkein tuolilta pudottavin. Helsingin kaupungin mielestä nääkin on varmaan vaan töhryjä jotka pitää pestä pois ja tekijät saada velkavankeuteen. Tiedätkö muuten mistä toi toka on? Berliinistä?

    VastaaPoista
  2. Nooh, "Helsingin kaupungille" (eli oikeastaan sen Rakennusvirastolle - muilla kaupungin virastoilla ei taida olla ihan loputtomasti antipatioita kaikkea erilaista kohtaan) mikä tahansa heidän linjastaan poikkeava on automaattisesti väärin, vahingollista, epämiellyttävää ja hanurista. Se on vähän sääli se, mutta onneksi asenteet yleisellä tasolla osoittavat merkkejä fiksuuntumisesta.

    En valitettavasti tiedä mistä maalaus on, mutta veikkaan että joudutaan menemään Berliiniä asteen etelään Euroopassa. Pitää tosiaan ensi vuonna itsekin vetäistä mielikuvitus levälleen seinille. Katsotaan mitä siitä tulee. :)

    VastaaPoista

psykeone @ instagram