Valokuvaus: Maisemia pohjoisesta

14.18

Jonkin aikaa sitten mainitsin uudelleen viime kesän lapinreissustani tässä blogissa. Palasin maanantaina tämän vuoden viikon kestäneeltä matkaltani pohjoisen rauhaan ja alla on muutama mustavalkoinen maisemakuva. En tullut kuvanneeksi ollenkaan niin paljon kuin olisin oikeastaan halunnut, mutta ainakin kolme näistä viidestä kuvasta kertonee ilman sanoja miksi taas halusin ehdottomasti lähteä hyttysten keskelle.Kuvista saattaa huomata senkin että jostain syystä pidän usvasta aivan erityisesti. Kuvista saa klikkaamalla isommat versiot ja sellaisina ne kannattaakin katsella näiden suoraan näkyvillä olevien pieneksi runtattujen ruutujen sijaan.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kiitoksia. :)

  Vaikka näissä ei sinänsä ole mitään superihmeellistä, niin olen vähän ajatellut huvikseni pistää valikoiduista maisemakuvistani vuosien varrelta jonkun mininäyttelyn pystyyn. Nää kuvat antaa mulle itselleni katsottaessa tyyneyttä ja olishan se mukavaa jos muutkin kokisivat saman tai jotain muuta positiivista niitä katsellessaan.

  VastaaPoista
 2. Rauha oli eka asia mikä mulla tuli mieleen kuvia katsellessa, joten hyvältä kuulostaa! Muutoinkin varsin mielenkiintoinen blogi, palaan varmasti jatkossakin ^^

  VastaaPoista
 3. first and last shot are fucking beautiful!!!

  greeting from berlin

  VastaaPoista
 4. Thanks - I'm pretty happy with first one myself but the rest of these are just holiday snapshots that show my strange interest in mist/fog. :)

  Hopefully I'll have a chance to visit Berlin soon again. I've been freaking superbusy this year.

  VastaaPoista

psykeone @ instagram