Maalaaminen: Kevään 2010 Longboard-hässäkkä, osa 1

10.24

Ajan riittävyysongelmat saavat etsimään uudenlaisia ratkaisuja jonossa oleviin tehtäviin. Tänä keväänä olen ehtinyt innostamaan tuttavapiiristäni 8 henkilöä longboardailun pariin ja useimmat näistä kahdeksasta haluavat uusiin lautoihinsa maalaukset allekirjoittaneelta. Oikeastaan juuri nyt ei olisi aikaa ryhtyä maalailemaan ensimmäistäkään lautaa, mutta toisaalta sitä tietysti tekee mielellään mukavien ihmisten uusista menopeleistä myös visuaalisesti miellyttäviä. Omaan lautaani käytin joskus 40 tuntia, mutta nyt jopa kymmenen kertaa lyhyempi aika / lauta on ehdottomasti liikaa, joten... mikä avuksi?

No, hätä ei ole tämännäköinen. Viimeisen vuoden aikana on tullut leikeltyä piirtoheitinkalvoja aikamoinen nippu ja aika suuren osan leikellyistä jutuista olen laittanut talteen. Viikonloppuna tein ensimmäisen laudan näiden vanhojen stencilien mashuppina ja alla on siitä kuva.
Seuraavatkin Keravan longboard-maalaamon linjastolta valmistuvat laudat tulevat todennäköisesti noudattamaan suhteellisen samaa kaavaa. Ehdin varmaankin leikellä lautoja varten muutamia uusia kalvoja käyttöön, mutta toivottavasti lautojen omistajat ovat tyytyväisiä saamaansa vaikka suuri osa pohjien kuvioista olisikin käytössä myös muilla.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram