Graffiti: Keravan graffitiseinä on auki

12.11

Nonni, se olis lyhyen naamantai-päivityksen aika. Kuten viime viikolla uhkailinkin on Keravan graffitiseinä nyt pohjustettu ja käytössä. Pohjustamisen jälkeen sinne on ehtinyt jo tulemaan yhtä sun toista, josta seuraavassa vähän kuvia ja videota. Kuvien mahtavasta laadusta saamme kiittää pääsääntöisesti kännykkäkameraa.
Olihan meidän sitten tosiaan itsekin pakko lähteä viikonloppuna maalaamaan. Tietty on vähän harmi jyrätä upouusia duuneja, mutta onneksi kaikki ovat tottuneet siihen, että kunhan kuvat saa duuneistaan niin muut voivat ryhtyä maalaamaan.


Kevään 2010 ensimmäisen ykköslinjat. Kylläpä haki yllättävän paljon.Spreipeintus Awesomius -lajin ryhmäkokoontuminen, josta voimme huomata että italialaisia, saksalaisia ja australialaisia yksilöitä on jo palannut maahamme talvehtimisen jäljiltä.

Tässä fiilistellään jo seuraavan maalauskerran luonnoksia.
Vaikka lateksin käyttäminen pohjalla tähän aikaan vuodesta on aika piinaava idea (kylmä ja osin kostea seinä ottaa huonosti telamaaleja vastaan ja kuivuu todella hitaasti), niin yllättävän hyvin se nyt silti onnistui tällä kertaa.


Joskus pitää hieman pysähtyä miettimään mitä olikaan tekemässä.
Teknisesti ollaan vielä vähän talviterässä, mutta eiköhän tämä nyt saa silti kelvata.
...ja kutakuinkin tältä kokonaisuus sitten lopulta näytti.

Fiilisteltiin poikien kanssa jo sitä, että kunhan kesä tulee, niin pakkohan seinälle on ottaa ghettoblasteri ja pallogrilli mukaan. Kesä 2010 tulee olemaan "siistein ikinä." Jei.


You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ah tulihan se sieltä!

  Hieman harmittaa, että on tullut muutettua tänne kauemmaksi kun tälläsiä mahiksia avautuu.

  Jaksaisitko Jone viskata ton seinän osotetta/googlemapsia niin voisin tulla kotipoikien kanssa korkkaamaan kun saavun takasin helsinkiin (?)

  Otto M.

  VastaaPoista
 2. Jees, toki. Seinän osoite on loitsutie 1, Kerava. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta on edelleen ihan mahtavaa, että tällainen paikka järjestetään ja nähdään se vaiva, että moni pääsee toteuttamaan itseään.

  Ja aamun ensimmäisen naurun kirvoitti maalipurkkikuvan kuvateksti talvehtimisesta. :D

  VastaaPoista
 4. Oon ihan samoilla linjoilla ja nyt ilahduttavasti näyttää että näitä paikkoja järjestyy enemmän ja enemmän. Toivottavasti muutkin kuin graffitimaalarit tajuavat hyödyntää seiniä, koska kukaanhan ei ole sanonut ettei niille voisi mennä maalaamaan ihan mitä mieleen juolahtaa. :)

  VastaaPoista
 5. siisti toi psyke piissi kyl. aika jepa!

  VastaaPoista
 6. Kiitti poitsut. ^_^

  Tänä kesänä olis tarkoitus koittaa ensimmäistä kertaa elämässään et kuinka päheetä jälkeä sitä pystyykään tekemään kuin oikein yrittää. Jostain syystä en oo koskaan vielä täysin vakavissani tehnyt niin.

  VastaaPoista

psykeone @ instagram