Kiirettä pitelee

9.10

”Muotoa Etsimässä” on elänyt viimeisen kuukauden verran melkoista alkukeväistä hiljaiseloa. Se ei johdu siitä että olisin vaipunut myöhäiseen talvihorrokseen vaan paremminkin siitä, että olen niin uskomattoman kiireinen säätäessäni ison nipun ties mitä projekteja kanssa etten ole ehtinyt niistä paljoakaan kirjoittamaan.

Seuraavassa lyhyttä päivitystä.

Keravan graffitiseinä on viime viikonloppuna korkattu ja hyvin onkin. Alla pari kuvaa asiasta - ylemmän saa klikkailtua isommaksi. Mikäli korkeammat voimat ja Pekka Pouta suovat tulemme pohjamaalaamaan seinän tämän viikon aikana (perusedellytys olisi lämpötilan pysyminen plussalla myös yön läpi) pariin otteeseen ja sen jälkeen se on kaikkien käytössä. Pohjamaaleista muuten kiitokset Keravan Rautian ystävälliselle kauppiaalle ja Väripirtin porukalle. Sorvaan tällä viikolla päättäjätahojen kanssa vielä seinän säännöistä kasaan lopullisen version, jotta homma olisi sitten siltäkin osin selvä.


Tällä hetkellä muuta työn alla olevaa ei työsidonnaista:
- Yksi muotokuva pariskunnalle
- Juuri perustetun Graffiti- ja hiphop-kulttuurin etujärjestön visuaalista ilmettä, verkkosaitin rakennetta ja kesätapahtumien järjestämisessä avustamista
- Erään pikkukaupungin päättäjien kanssa neuvottelua luvallisesta maalausseinästä keskelle kylää
- Luonnosten piirtelyä kesää odotellessa. Tänä kesänä en halua joutua samaan tilanteeseen kuin viime kesänä useasti; hirveä halu lähteä maalaamaan, mutta ei luonnoksia varastossa, joten maalauksia tuli sitten tehtyä ilman niitä. En ole koskaan pitänyt tota erityisen hyvänä ideana, koska ainakaan allekirjoittaneen tyylit eivät juuri koskaan kehity yhtään mihinkään freestyleilemällä.
- Keravan graffitiseinän avajaistapahtuman järjestämistä; sponsseja, esiintyjiä, mainonnan suunnittelua, kirje graffitiseinän naapureille

Hitsin hitsi. Tampereella olisi H.R. Giger-näyttely ja sosiaalikeskus Satamassa olis Jussi P. Koistisen näyttely. Niissäkin olisi kiva ehtiä käymään.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Giger pitäisi kyllä ehdottomasti nähdä ja hei Amos Anderssonilla on Escher-näyttelykin menossa!

    VastaaPoista
  2. Aijai. Maailma on kivoja asioita täynnä. Tahdon vuorokauteen lisää tunteja!

    VastaaPoista
  3. hiphop ja graffiti etujärjestö ? mikä sen funktio on ?

    VastaaPoista

psykeone @ instagram