Graffiti: Keravan seinän parhaat viime viikolta

12.05

Jotta "Muotoa Etsimässä" lukijoineen säilyisi ilman graffitien yliannostusta ajattelin että tästä eteenpäin ryhdyn neppaamaan omien ja kaverieni duunien lisäksi tänne ainoastaan kerran viikossa päivityksen, joka käsittelee kulunutta viikkoa Keravan graffitiseinällä. Mikäli siellä ei ole tapahtunut mikään merkityksellistä, niin päivitys saattaa jäädä tekemättäkin, mutta lähiaikoina tästä ei ole tarvinnut huolehtia - kävijöitä seinälle on tullut aina Ruotsia ja Sveitsiä myöten ja muutenkin koko viritys on maalattu päästä päähän keskimäärin kerran päivässä. Usein asialla olleet maalarit ovat edustaneet maamme kärkikastia ja sitä on luonnollisesti ollut erittäin mukavaa seurailla.

Alla siis viime viikon (subjektiivista) parhaimmistoa ja viimeisenä omat duunini, jotka eivät nyt välttämättä tällä kertaa ihan sitä parhaimmistoa edustaneet - click 'em big:


Mikäli olette kiinnostuneita seuraamaan aktiivisemmin seinän menoa, niin sille on olemassa ainakin oma Facebook-ryhmänsä.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. HUH! siistejä settejä!!!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti seinälle saataisiin mahdollisimman nopeasti lukollinen roskis! Pennut sotkee piissejä päivittäin dyykkäämillään kannuilla.

  VastaaPoista
 3. ^nimenomaan samaa olin aikomassa kommentoimaan

  VastaaPoista
 4. Jepa ja sen lisäksi sotkemista on tapahtunut aidan toiselle puolelle, huoltorakennukseen ja viereiseen sähköboksiin. Onneksi nuorisotoimi on tietoinen siitä kuka tota on suorittanut ja se on toistaiseksi fiksattavissa parilla tonkalla lateksia.

  Ketuttaa silti moinen. Ihan hillittömästi itseasiassa.

  VastaaPoista
 5. ^jep varsinki jos tää seinän olemassaolo kusahtaa siihen että penskat riehuu jotain randomia

  VastaaPoista

psykeone @ instagram