Katutaide: Berliini, kesäkuu 2008

10.17

Berliini. Tuo maaginen kaupunki, johon palaan aina mielessäni ja pian taas fyysisestikin muutamaksi päiväksi. Uuden Berliinin matkan alla ajattelin hieman fiilistellä kyseisen kaupungin katutaidetta ja graffiteja viime vuoden reissuiltamme, joten alla kuvia kesäkuulta 2008.

Stencil East Side Galleryllä


No, olihan sitä pakko maalata itsekin kun kerran tilaisuus oli. Kirjaimet siis allekirjoittaneen käsialaa, characterit vierailevana tähtenä toimineen Jared "J3Concepts" Nickersonin, joka on äärimmäisen lahjakas kanadalainen graafikko - tässä tosin ensimmäistä kertaa spraymaaleilla maalaamassa. Maalauspohjana toimi osa Berliinin muuria.


Jared löysi reiän seinästä.


Iso tarratyö Friedrichschainin alueella.


Rakkautta Berliinille.


"Aliaksen" töitä näkyi kaupungilla enemmänkin."Money's too tight to mention" sanoi Simply Red ja tällä kertaa Currywurstin & Dönerien luvattuun kaupunkiin matkaa tämänkin blogin kirjoittaja suhteellisen Matti kukkarossa. Onneksi Berliini on suhteellisen edullinen kaupunki ja sniiduilubudjetillakin kulttuurielämyksiä on tarjolla hyvin merkittäviä määriä - suosittelen voimakkaasti muillekin.

Kuten joku on saattanut huomatakin, niin olen taas ollut poissa blogieni ääreltä. Valitettavasti en ole saanut omistettua niille ollenkaan niin paljon aikaa kuin haluaisin, koska vastentahtoisesti joudun tällä hetkellä hieman priorisoimaan ajankäyttöäni. Tätäkin blogia varten on kirjoituksien aiheita jonossa jo ties kuinka paljon ja koitan puserrella kirjoittelua itsestäni aina tilaisuuden sen salliessa.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram