Graffiti: Autiotaloa ja skeittiparkkia Costa del Solilla

11.48

Joulukuussa tuli piipahdettua Espanjan aurinkorannikolla sukuloimassa ja koitin mahduttaa sillekin reissulle enemmän tai vähemmän graffitiaiheista tekemistä. Ilmeisesti paikallisesta lainsäädännöstä johtuen rahojen loppuessa kesken jääneet rakennukset saavat olla kesken ja autioina hyvinkin pitkiä aikoja. Tiedän mestoja, joista on ollut samat seinät pystyssä jo vuosituhannen taitteessa ja vuosien saatossa tilanne ei muutu mihinkään - mitä nyt piissejä alkaa väistämättä tulemaan enemmän ja enemmän. Kipaisimme yhdessä tällaisessa talossa tälläkin kertaa ja väri seinillä oli lisääntynyt mukavasti muutamassa vuodessa.

Ilmeisesti tästä piti tulla jonkinlainen kuntokeskus. Ei tullut. Tuskin tuleekaan.


Sisältä löytyi varsin säväyttävää matskua.



Tenniskentätkin löytyisi.





Sr. Diaz oli selkeästi ollut se aktiivisin täällä.









Maalien metsästämisen vaikeus meinasi tuhota omat maalaushaaveet, mutta lekaa löytyi Portugalissa kipaistessa. Myöhemmin selvisi että ilmeisesti lähempääkin Fuengirolan skeittiparkkia (jossa maalailin jouluaattona) sitä olisi löytynyt. Paikallisella rantabulevardilla on olemassa skeitti- / surffikauppa, joka myy myös Montanaa. Hauska tietää seuraavaa kertaa ajatellen.



Fuengirolan skeittiparkkia voi käytännössä varauksetta suositella sekä maalareille että skeittareille. Hyviä betonipooleja ja seinääkin on tarjolla kolmisenkymmentä metriä (jonka kummallekin puolelle voi maalata). Seinä on toisesta päästä lähemmäs kolme metriä korkea ja loivenee matkan varrella parin metrin korkuiseksi toisesta päästä.

You Might Also Like

3 kommenttia

psykeone @ instagram