Näyttely: "Monkey Business" Keravan Taidemuseossa

13.02

Kirjoittelut tästä näyttelystä tulevat nyt vähän viime hetkillä (se kun on auki enää huomisen ja sunnuntain), mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kävimme viime sunnuntaina porukalla tsekkaamassa Andy Bestin ja Merja Puustisen "Monkey Business"-näyttelyn Keravan Taidemuseossa enkä etukäteen yhtään tiennyt mitä museossa odotti, mutta jos olisi pitänyt arvata niin "pomppulinnoja" ei olisi ollut ensimmäinen vastaukseni. "Kokemuksellinen taide" (kuten eräs seurueemme varttuneemmista jäsenistä näyttelyä kutsui) on "viihteellisempää taidetta" (kuten itse näyttelyä kutsuin) ja sellaisenaan erittäin tervetullutta vaihtelua.

Näyttelyn päätösbileet ovat ylihuomenna (sunnuntaina 10.01.2010) klo 16-20 ja niissä on tarjolla näyttelyn itsensä lisäksi vieläpä musiikkiakin parin DJ:n voimin. DJ Fossa soittelee old school discoa ja elektroa & DJ Brother Louis reggaeta, funkia ja soulia.Niin, en sitten lopulta tyytynyt itsekään vain katsomaan teoksia vaan kävin kokemassa yhden niistä hieman konkreettisemmin.

Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tämän ja erityisesti jos perheeseen kuuluu lapsia tai lapsenmielisiä. Taidemuseon liput ovat aika paljon halvempia kuin HopLopin vastaavat.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram