Graffiti: Järvenpään graffitiseinän avajaispäivän kuvia

9.45

Järvenpään graffitiseinän avajaisista on ehtinyt kulumaan jo vähän reilu kaksi viikkoa, jonka aikana on ollut niin kiireistä etten ole ehtinyt paljon muuta kuin ajattelemaan asiasta postaamista. Nyt on kuitenkin aika korjata virhe ja tarjoilla kuvia varsin onnistuneesta tapahtumasta.

Avajaisten pönötysosuus oli suhteellisen lyhyt. Jani Tolin ja allekirjoittanut pitivät parin minuutin puheet. Omassani kiittelin Järvenpään kaupungin seinän aikaansaaneita tahoja ja huomautin, että Keski-Uudenmaan kunnista nyt ainoastaan Tuusula on ilman luvallista graffitiseinää ja toivoin armaassa entisessä kotikunnassanikin pian herättävän pois pimeältä 90-luvulta.

Paikalla oli myös breikkimatto, jota aktiivisesti hyödynnettiin Funk on bboysien johdolla. Tanssimiseen ja maalailut musiikin tarjosivat maanmainiot DJ:t Moritz ja Sneaky.The End Crew miettimässä miten seinälle suunnitellusta produktiosta selvitään kunnialla muutamien sävyjen unohduttua varastolle.


Päivä oli todella paahteinen, joten produktion teema oli ainakin sopiva.
Muotoa Etsimässä -leimalla varustetuista kuvista kiitoksia Tiina Monoselle ja muista Karoliina Javakselle ja Kallejuhani Hirvoselle. Much appreciated!

Itse seinästä vielä:
Kävin eilen katsomassa onko sille tullut uusia maalauksia ja olihan niitä parissa viikossa ehtinyt kolme tulemaan. Valitettavasti nämä oli yhtä lukuunottamatta sotkettu kuten myös kaikki se mitä avajaispäivän töistämme oli jäljellä. Harmistuspäissäni jätinkin seinälle asiaa kommentoivan tekstin, jossa suhteellisen selkokielisesti toivottiin nuorison ymmärtävän ettei seinä ole olemassa tagisoppaa, sotkemista ja rivouksia varten vaan siksi, että se antaa mahdollisuuden luvallisesti harrastaa graffititaidetta. Toivottavasti tästä otetaan onkeen, koska olen ainakin itse melkoisen kyllästynyt maalaamaan piissejä tuhottavaksi.

Seinä on 24 metriä pitkä, noin 2,5 metriä korkea ja sijaitsee Järvenpään jäähallin välittömässä läheisyydessä olevan skeittiparkin yhteydessä Seutulantiellä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mahtavaa työtä kaikin puolin!

  Ja kiitos muuten yhtenä sysäävänä voimana meidän kaiku ja blogille. Toivottavasti pieni mainos sallitaan? :? http://kaiku-ja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kuin kesän avaus parhaalla tavalla. Lisää näitä ja taitaa olla tiedossakin :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli kyl iha huippuhomma saada jo lisää näitä tänne helsinkistä vähän kauemmaksi :)  ps. onko kiiiiireitä ;o vai miksi muotoaetsimässä ei päivety?

  VastaaPoista
 4. Jooooooo, aikaisemmin oli kiireitä ja sitten oli loma. Eiköhän tämä tästä ala taas päivittymään. :)

  VastaaPoista

psykeone @ instagram